بصیرت و جنگ نرم
بــــصــــیــــرتــــ و جــــنــــگــــ نــــرمــــ
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه عرصه جنگ سایبری دوسویه است گفت: همانطور که به ما هجمه سایبری می شود لشگر سایبری ما هم که شامل متخصصینی از بسیج اساتید، دانشجویی، طلاب و بسیج خواهران است به سایتهای دشمن هجمه وارد می کنند.

سردار سرتیپ پاسدارعلی فضلی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص فعالیت این سازمان در مقابله با تهدیدات سایبری، اظهارداشت: رویکرد سازمان بسیج مقابله با جنگ نرم، عمق بخشی داخلی  و همچنین سازماندهی ارتش دهها میلیونی است.

وی با تاکید براینکه بسیجیان در حوزه های مختلفی از جمله حوزه فرهنگی و سازندگی ورود جدی داشته اند، گفت: بسیجیان دریادل در عرصه دفاع و حفظ امنیت کشور نیزنقش بسزایی را در طول تاریخ انقلاب و بویژه در مقاطع اخیر برعهده داشته است.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه معاونت فن آوری واطلاعات سازمان بسیج در حوزه سایبر و  مقابله با جنگ نرم گامهای اساسی را برداشته است، عنوان کرد: در حوزه سایبر ما بدون اتکا به توان بسیجیان قادر به رصد کردن و مقابله جدی با دشمنانمان نبودیم.

وی با تاکید براینکه هیچ دفاعی بدون هجمه معنا ندارد، گفت: با توجه به اینکه عرصه جنگ بویژه جنگ سایبری دوطرفه است بنابراین دفاعی موفق است که هجمه ای توام با فکر، اندیشه و برنامه داشته باشد.

سردار فضلی تصریح کرد: درحقیقت همانطور که در حوزه سایبری به ما هجمه وارد می شود لشگر سایبری ما هم که شامل متخصصینی از بسیج اساتید، بسیج دانشجویی، بسیج طلاب و حتی بسیج خواهران است به سایتهای دشمن هجمه وارد می کنند.

گفتنی است، سردار سرلشگر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران پیش از این در خصوص فعالیت ارتش سایبری در مقابله با دشمنان گفته بود که ‏با توجه‎ ‎به ‏اتصال‌ سپاه به بسیج و نیروهای انقلاب هیچگونه محدودیتی در رابطه با تعداد‎ ‎نیروهای متخصص در ‏زمینه جنگ ‏سایبری نداریم‎ و علت موفقیت سپاه در عرصه جنگ سایبری هم استفاده از متخصصین بسیجی است.
 


 امانت داری و اخلاق مداری

استفاده از این خبر فقط با ذکر منبع  "خبرگزاری مهر"  مجاز است.




قدرت نمایی رسانه‌های داخلی در مقابله با هجمه خبری جنگ نرم، پرهیز از انحراف و یا جو زدگی رسانه‌های داخلی در مقابله با بحران‌های زودگذر و موضع‌گیری و اقدام به موقع و یکپارچه در مقابله با جنگ نرم از وظایف مهم رسانه‌ها می‌باشد.

ادامه در ادامه



ادامه مطلب ...


معني فتنه

فتنه از كلمه فتن است كه به معناي داخل ساختن طلا در آتش و ذوب ساختن آن است تا ناخاصلي هاي آن جدا شود بنا بر اين فتنه به معناي بر پا ساختن آتش است كه به دليل



ادامه مطلب ...


امروز جمهورى اسلامى و نظام اسلامى با يك جنگ عظيمى مواجه است، ليكن جنگ نرم - كه ديدم همين تعبير «جنگ نرم» توى صحبتهاى شما جوانها هست و الحمدللَّه به اين نكات توجه داريد؛ اين خيلى براى ما مايه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى خوشحالى است - خوب، حالا در جنگ نرم، چه كسانى بايد ميدان بيايند؟ قدر مسلّم نخبگان فكرى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند. يعنى شما افسران جوانِ جبهه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى مقابله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى با جنگ نرميد.

اينى كه چه كار بايد بكنيد، چه جورى بايد عمل كنيد، چه جورى بايد تبيين كنيد، اينها چيزهائى نيست كه من بيايم فهرست كنم، بگويم آقا اين عمل را انجام بدهيد، اين عمل را انجام ندهيد؛ اينها كارهائى است كه خود شماها بايد در مجامع اصلى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تان، فكرى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تان، در اتاقهاى فكرتان بنشينيد، راهكارها را پيدا كنيد؛ ليكن هدف مشخص است: هدف، دفاع از نظام اسلامى و جمهورى اسلامى است در مقابله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى با يك حركت همه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جانبه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى متكى به زور و تزوير و پول و امكانات عظيم پيشرفته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى علمىِ رسانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اى. بايد با اين جريان شيطانىِ خطرناك مقابله شود.



 

شمقدري : جنگ نرم در خانه‌هاي ما و سيماي شهري ما هم رسوخ كرده و برخي شهرهاي ما دارند هويت اسلامي خودشان را از دست مي‌دهند. در لا به لاي دروس آموزشي اين جنگ را مي‌بينيم و حتي در غذا خوردن ما هم ديده مي‌شود.
معاون امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينكه بخش‌هايي از مبارزات دشمنان اسلام مانند ماهواره و فيلم‌هاي قاچاق صورت ظاهري دارد گفت: من بيشتر نگران مبارزات پنهان دشمنان هستم.

به گزارش ايسنا، جواد شمقدري در اختتاميه دهمين جشنواره منطقه‌اي سينماي جوان – تاك در ملاير گفت: رويكرد دولت جديد، واگذاري ماموريت‌ها به هشت منطقه سينمايي است و مسئولان همدان در اين مسير به ما كمك كرده‌اند. اميدواريم روند فوق در آينده هم توسعه يابد و اين رفتار، الگويي براي ساير استان‌ها شود.




ادامه مطلب ...


حالا شما جوانانى كه گفتيم افسران جوان مقابله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى با جنگ نرم هستيد، از من نپرسيد كه نقش ما دانشجويان در تخريب مسجد ضرار كنونى چيست؛ خوب، خودتان بگرديد نقش را پيدا كنيد. يا مقابله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى با نفاق جديد، يا تعريف عدالت. من اينجا بيايم بنشينم يك بحث فلسفى بكنم، عدالت چند شعبه دارد، چه جورى است. حالا بامزه اين است كه ايشان ميگويند توى يك جمله بيان كنيد. معروف است يك نفرى زمان شيخ انصارى پسرش را آورده بود نجف. ديد طلبه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها درس ميخوانند و ملا ميشوند و شيخ انصارى هم خوب، شخص بزرگى بود؛ هوس كرد پسرش را طلبه كند. آمد به پيش شيخ انصارى، گفت شيخنا! اين نوجوان را من آورده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام و خواهش ميكنم تا فردا كه ميخواهيم راه بيفتيم برويم، شما او را فقيه كنيد!



سه شنبه 17 اسفند 1389برچسب:جنگ,نرم,امروز, :: 15:55 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

امروز توطئه‌‌ى دشمن، توطئه‌‌ى پيچيده‌‌اى است.

ما بايد جوانب اين توطئه را بروشنى بشناسيم و بشناسانيم؛ وظيفه‌‌ى ما اين است. امروز جنگ نظامى با ما خيلى محتمل نيست - نميگوئيم بكلى منتفى است، اما خيلى محتمل نيست - لكن جنگى كه وجود دارد، از جنگ نظامى اگر خطرش بيشتر نباشد، كمتر نيست؛ اگر احتياط بيشترى نخواهد، كمتر نميخواهد. در جنگ نظامى دشمن به سراغ سنگرهاى مرزى ما مى‌‌آيد، مراكز مرزى ما را سعى ميكند منهدم بكند تا بتواند در مرز نفوذ كند؛ در جنگ روانى و آنچه كه امروز به او جنگ نرم گفته ميشود در دنيا، دشمن به سراغ سنگرهاى معنوى مى‌‌آيد كه آنها را منهدم كند؛ به سراغ ايمانها، معرفتها، عزمها، پايه‌‌ها و اركان اساسى يك نظام و يك كشور؛ دشمن به سراغ اينها مى‌‌آيد كه اينها را منهدم بكند و نقاط قوت را در تبليغات خود به نقاط ضعف تبديل كند؛ فرصتهاى يك نظام را به تهديد تبديل كند. اين كارهائى است كه دارند ميكنند؛ در اين كار تجربه هم دارند، تلاش هم زياد دارند ميكنند، ابزار فراوانى هم در اختيارشان هست. بايد ابعاد دشمن و ابعاد دشمنى را بدانيم تا بتوانيم بر او فائق بيائيم. البته ما مدد الهى داريم، كمك غيبى داريم بدون شك؛ اين را انسان دارد مشاهده ميكند؛ لكن ما مادامى كه هوشيارانه، آگاهانه در ميدان نباشيم، تدبير لازم را به كار نبريم، كمك الهى به سراغ ما نخواهد آمد.


ادامه در اداممه



ادامه مطلب ...


گذشته از اعتقادات، اعمال و سمبل‌ها، شیطان‌پرستان، ظاهری متفاوت با دیگران دارند که می توان آنها را به راحتی از دیگر افراد جامعه، تشخیص داد.

بطور مثال مدل موهایشان عجیب و غریب است. اکثرا ابروهایشان را می تراشند یا به سمت بالا طراحی می کنند، رنگ آرایششان اغلب مشکی، بنفش و قرمز تند است، پوست بدنشان را با اشکالی مانند جمجمه، صورتک‌های شیطانی و سمبل‌ها خالکوبی می‌کنند، لباس‌هایشان از جنس جیر و چرم و اکثرا به رنگ مشکی و قرمز می‌باشد، چکمه‌های چرمی ساق بلند که اغلب با فلز تزئین شده است می‌پوشند. افراد وابسته به این فرقه مانند فراماسون‌ها از برخی علائم و نمادهای رفتاری نیز برای ابراز همراهی با این فرقه استفاده می‌کنند. یکی از این علائم دست شیطان (یا کرنوتی در ایتالیایی) به معنی حکومت شیطان است. این علامت جهانی از سوی سیاستمداران، افراد مشهور و گروه‌های «هوی متال»، برای اظهار وفاداری به نیروهای شیطانی به کار می‌رود و علامت بصری به معنای «سلام شیطان» است.



ادامه مطلب ...


در تاریخ سیاسی ایران نیز سیزده آبان نماد تلاقی عمل چنیدن نیروی موثر است که قطعا قرنها آینده سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ایران مرهون این امر خواهد بود. نوعی نگاه کلی نشان میدهد که جریان عمل های مطلوب سیاسی چگونه میتوانند با همدیگر در یک زمان تلاقی پیدا کنند و تاثیر خود را بر جای بگذارند. رژیم استبدادی طاغوت در شب سیزدهم آبان ماه 1343 هیچ وقت فکر نمیکرد که نتیجه یک عمل غلط سیاسی چگونه دودمان طاغوتی قرنها ظلم و استبداد را در هم بپیچد. ایستادگی بی جا و ظالمانه ی رژیم طاغوت در برابر اندیشه زلال و معنوی حضرت امام (ره) و تبعید ایشان به ترکیه با این امید واهی که شاید بتوان اندیشه گهر بار ایشان را نیز تبعید کرد و نگذاشت که جان و دل فرزندان این سرزمین با عمق این اندیشه ها آشنا گردد، ولی حرکت تاریخی و سرنوشت ساز دانش آموزان و دانشجویان در 13 آبان 1358 نشان داد که واقعیت با آنچه که طاغوت شاهنشاهی فکر می کرد فرسنگ ها فاصله دارد. اتفاقی که در آن روز بوقوع پیوست، نشان داد که اندیشه های ناب و اسلامی همواره می توانند در هر زمان و مکانی پایه های ظلم و جور را به لرزه در آورند و این اندیشه های پاک هیچ وقت از بین نمی روند. اتفاق خوشایندی که در آن روز افتاد، نشان داد که سخنان دلنشین و کلام روحانی حضرت امام (ره) چگونه با شور، ایمان، عشق و جوانی سرمایه های انسانی این کشور آمیخته شده است.



ادامه مطلب ...


گروه فضای مجازی: عضو شبكه اجتماعی حاميان ولايت، در زمينه مقابله جدی و مؤثر با تهاجمات نرم رسانه‌ای عليه تشيع، معتقد است كه با مديريت گروه‌های مردم‌نهاد، می‌توانيم سطح تقابل با مخالفان اسلام، بالاخص وهابيت را ارتقا دهيم.


حجت‌الاسلام و المسلمين «ابوالقاسم احمدی‌نژاد»، عضو شبكه اجتماعی حاميان ولايت، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، جنگ نرم رسانه‌ای را يكی از مواضع خاص دشمن در راستای تهاجم فرهنگی دانست و گفت: مقام معظم رهبری در بيانات سال‌های گذشته، يكی از مواضع تهاجم را جنگ نرم رسانه‌ای عنوان كرد، كه مؤلفه‌های فرهنگی اسلامی از اين طريق مورد تهاجم مخالفان اسلام قرار می‌گيرد.

وی ادامه داد: در مقابله و مواجهه با اين پديده، سرمايه‌گذاری در ابتدا بسيار اندك بود و به تدريج در حال حاضر با توجه به تأكيدات و هشدارهای مقام معظم رهبری، اين امر مورد غفلت واقع شده است، بدين معنا كه هيچ يك از نهادهای فرهنگی اين پديده را آن‌گونه كه بايد نشناخته‌ و باور نكردند و در سال جاری به صورت ناگهانی با ظهور و بروز تهديدات آشكارا به خود آمده‌ايم و درصدد فعاليت هستيم.



ادامه مطلب ...


گروه فضای مجازی: معاون فرهنگی مسجد مقدس جمكران، فعاليت كنونی فضای سايبری داخلی را منفعل ارزيابی كرد و گفت: برون‌رفت از وضعيت انفعالی منوط به ايجاد شبكه‌های اجتماعی ديجيتال، ترويج وحدت‌رويه و راه‌اندازی مراكز داده‌پردازی و اطلاعات است.

حجت‌الاسلام ‌«مرتضی وافی» معاون فرهنگی مسجد مقدس جمكران

حجت‌الاسلام ‌«مرتضی وافی» معاون فرهنگی مسجد مقدس جمكران و مدير مركز مطالعات راهبردی نشريه خيمه، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، با بررسی شاخصه‌های جنگ نرم رسانه‌ای عليه تشيع، گفت: با حركتی فعالانه می‌توان قبل از وقوع اتفاق، با تحكيم مبانی فكری و مناسك آئينی تشيع كه نقطه اصلی حملات دشمنان است، فعاليت‌های سايبری را طرح‌ريزی كرد تا شبهه نتواند جای خود را در ذهن و فكر آحاد مردم بگسترد.

وی در ارزيابی وضعيت نامطلوب فضای سايبری داخلی، اظهار ناخرسندی كرد و گفت: اكنون در استفاده محدود از نيروها و توانمندی‌های افراد و به نوعی كاربر اينترنتی ضعيف عمل كرده‌ايم، در حالی‌كه مخالفان اسلام بالاخص وهابيت با آشنايی كافی فعاليت‌های مطلوبی انجام دادند كه با مشاركتی كردن فضای سايت‌ها و پايگاه‌ها می‌توان رفع معضل كرد.

مدير مركز مطالعات راهبردی نشريه خيمه در پاسخ به خبرنگار ايكنا مبنی بر ضرورت كفايت بر تقابل تدافعی برای غلبه با فعاليت‌های منحط مخالفان، بيان كرد: تاكنون در فعاليت‌های سايبری منفعلانه عمل كرديم در حالی‌كه با حركتی فعالانه می‌توان قبل از وقوع اتفاق با تحكيم مبانی فكری و مناسك آئينی تشيع فعاليت‌هايی را طرح‌ريزی كنيم.



ادامه مطلب ...


مبارزه با جنگ نرم وهابيت؛ بيان معارف شيعه آری، نقد مستقيم نه

گروه فضای مجازی: معاون فرهنگی مؤسسه تحقيقاتی اسراء معتقد است كه احتمال پيروزی در جنگ نرم عليه وهابيت به صورت مستقيم كم بوده و نقد غير مستقيم وهابيت از طريق بيان معارف غنی شيعی به جای نقد مستقيم كارآمدتر است.



ادامه مطلب ...


ای دیش تو بر بام و تو از دیش به تشویش              
تشویش رها کن که مصونی تو ز تفتیش                 

پنهان چه کنی دیش دو متری به سر بام
یک سوی بنه پوشش و از دیش میندش

ا



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 5 اسفند 1389برچسب:براندازی,نرم, :: 15:25 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی
سـخن از براندازى نرم سخنى تازه نيست ! از روزگاران دور، هرگاه قدرتى قصد داشت حكومتى را براندازد، چنانچه توان نظامى اين كار را نداشت و يا هزينه آن را سنگين مـى ديـد، سـعـى مـى كـرد تـا بـا روش هـاى مـخـتـلفـى غير از حمله نظامى به هدف خويش نـائل آيـد. گـاه از روش هـاى امـنـيـتـى ، و گـاه از روش هـاى فـرهـنـگـى و تـبليغى استفاده می کرد. در عين حـال ، امـروزه بـه دليـل پـيـشـرفـت هـاى شـگـرف بـشـرى در دانـش هـاى مختلف و پيدايش نـسـل جـديـدى از رسـانه ها و نيز گسترش جوامع آزاد و مردم سالار، همچنين افزايش قدرت دولت هـا در مـقـابـله بـا تـهـديـدات نـظـامـى و امـنـيـتـى ، رويكرد حكومت هاى استكبارى به براندازى نرم بيش از سابق شده است .
 




ادامه مطلب ...


سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:, :: 22:17 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه گفت: نابودي عفت و حيا در جامعه يكي از اهداف دشمن در جنگ نرم است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، حجت‌الاسلام مجتبي ذوالنور جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي عصر امروز دوشنبه در همايش "جنگي كه بود، جنگي كه هست " كه از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي در دانشكده اقتصاد اين دانشگاه برگزار شد، در ادامه سخنان خود اظهار داشت: كساني امروز در خارج از كشور متواري هستند و تلاش مي‌شود تا آنها را به كشور بازگردانند اما عده‌اي جلوي بازگشت اين افراد را مي‌گيرند، در حالي كه به گفته وزير اطلاعات پرونده يكي از اين افراد 35 كتاب است.

وي افزود: عده‌اي تصور مي‌كردند كه بعد از امام خميني(ره) آنها رهبر مي‌شوند و چون به اين خواست خود نرسيدند، امروز مشكل ايجاد مي‌كنند.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه يادآور شد: آقاي صانعي در سال 64 امام خميني(ره) را تنها گذاشت و ديدش اين بود كه بعد از امام(ره) اداره كشور دچار مشكل مي‌شود و چون احساس مي‌كرد كه وي بعد از امام(ره) رهبر مي‌شود و به اين خواسته خود نرسيد موضع آقاي صانعي بعد از رهبري مقام معظم رهبري تغيير كرد و وي در سال 74 به مرز قرمز رسيد و در سال 76 نيز با آغاز حاكميت اصلاح‌طلبان به دليل آنكه آنها به فردي نياز داشتند كه به عنوان مرجع به وي تكيه كنند، صانعي را مدنظر قرار دادند.

* وزارت آموزش و پرورش دولت خاتمي مي‌خواست نوجوانان را به سمت صانعي سوق دهد

ذوالنور خاطرنشان كرد: در زماني كه مرتضي حاجي وزير آموزش و پرورش بود به مديران مدارس ابلاغ كردند كه اگر كسي به سن تكليف مي‌رسد، شما افراد را به سمت آقاي صانعي سوق دهيد كه البته اين موضوع عملي نشد.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اينكه آقاي صانعي بعد از مدتي به صدور فتواهاي عجيب و غريب روي‌ آورد خاطرنشان كرد: فتوا نياز به منبع دارد و بسياري از فتواهاي آقاي صانعي سياسي بود و زماني كه دلايل اين فتواها را از وي مي‌پرسيدند هيچ پاسخي نمي‌داد.

* صانعي متناسب با نرخ تورم سن بلوغ دختران را از 9 به 13 رساند

وي ادامه داد: آقاي صانعي هيچ وقت حاضر نيست فردي دليل فتواهايش را بپرسد و وي به دنبال فتواهاي مقلدساز رفت؛ حتي آقاي صانعي متناسب با نرخ تورم سن بلوغ دختران را از 9 به 13 سال رساند و اين يك فتواي مقلد‌جمع‌كن است و بعد از اين فتوا بسياري از مراجع فرياد اعتراض برآوردند كه به داد مرجعيت برسيد و در اين شرايط زماني كه جامعه مدرسين بيانيه مي‌دهد تا مرجعيت نجات پيدا كند جامعه مدرسين را به اقدام سياسي محكوم مي‌كنند.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با تاكيد بر اينكه ولايت‌مداري به اين معني است كه حتي مرجع تقليد به تبعيت از رهبري حركت كند، خاطرنشان كرد: ولي فقيه بايد مصالح را تشخيص دهد كه چه اقدامي به نفع اسلام و كشور است و در كجا حتي حكم خدا براي كشور و اسلام ضرر دارد. البته چون بعضي احكام با توجه به زمان صادر مي‌شود ولي فقيه بايستي با توجه به زمان احكام را صادر كند و اگر زماني حكمي براي كشور و اسلام زيان داشت جلوي آنرا بگيرد.

* خانواده و فرزند از عوامل لغزش برخي خواص است

ذوالنور يكي از عوامل لغزش خواص را خانواده و فرزند عنوان كرد و افزود: خانواده و يا فرزند گاهي باعث انحراف انسان مي‌شود و گاهي از ابتدا هدف افراد دو تاست چون عده‌اي در ابتدا به راه امام خميني‌(ره) تظاهر مي‌كنند و بعدها مانند موسوي خوئيني‌ها اعلام مي‌كنند كه اعتقادي به اين راه نداشتند.

وي مهمترين دليل لغزش خواص را نبود بصيرت برشمرد و گفت: در جنگ جديد مهمترين ابزار موردنياز افراد بصيرت است و مقام معظم رهبري از زمان فتنه تا امروز در كمترين سخنراني است كه به بصيرت تأكيد نكرده باشند.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اينكه در جنگ نرم هم بايد بصيرت را بالا برد و هم دشمن را شناخت، خاطرنشان كرد: در جنگ نرم اگر به ملاك‌ها توجه شود دچار مشكل نمي‌شويم زيرا در اين جنگ ادعا زياد است اما اگر مبنا نباشد فريب مي‌خوريم.

* خاتمي، كروبي، موسوي لاري، مجيد انصاري و مجمع روحانيون مبارز به آرمان امام(ره) حمله كردند

ذوالنور با بيان خاطره‌اي از حضور خود در يكي از جلسات مناظره با اصلاح‌طلبان در يكي از دانشگاه‌ها كه طرف‌هاي اصلاح‌طلب حاضر به مناظره نشدند، گفت: خاتمي، كروبي، موسوي لاري، مجيد انصاري و مجمع روحانيون مبارز به آرمان امام(ره) حمله كردند.

وي ادامه داد: فعاليت ليبرال‌هاي متمايل به آمريكا و گروه‌هايي مانند مجاهدين خلق و اجراي برنامه توسط مجريان بي‌بي‌سي فارسي با رنگ سبز و حتي اوباما در زمان تحويل جايزه صلح نوبل مي‌گويد‌ فرياد شما را از خيابان‌هاي تهران شنيديم و حركت شما را تشويق مي‌كنيم و از حوزه‌هاي مجازي پشت سر يك جريان قرار مي‌گيرند و از آن حمايت مي‌كنند مگر با اين توصيفات مي‌توان شعار خط امام(ره) سر داد؟

* مدعيان خط امام(ره) شعار عليه بزرگترين آرمان امام(ره) را محكوم نكردند

ذوالنور بزرگترين آرمان در خط امام خميني(ره)‌ را ولايت فقيه دانست و گفت: بيشترين حمله در فتنه اخير به همين اصل شده و حتي شعار مرگ "بر اصل ولايت فقيه " گفته شد و مدعيان خط امام(ره) اين اقدام را محكوم نكردند.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه همچنين قدس را يكي ديگر از مهمترين آرمان‌هاي امام خميني(ره) دانست و افزود: در اين روز عده‌اي با در دست داشتن آب معدني و سر دادن شعارهايي بر ضد آرمان قدس به خيابان‌ها آمدند و اين برخلاف خط امام(ره) بود.

وي با بيان اينكه جريان نرم حركت تدريجي داشته و موشك‌هاي اين جنگ به شكل تدريجي عمل مي‌كند، خاطرنشان كرد:‌ اگر آژير خطري به گوش نمي‌رسد بايستي مراقب بود زيرا موشك‌هاي اين جنگ صدايي ندارد.

ذوالنور در پاسخ به يكي از دانشجويان مبني بر اينكه چقدر از اهداف جنگ نرم دشمن گسترش بدحجابي بوده است؟ گفت: عوامل مؤثري در پيدايش انقلاب نقش داشت كه عوامل معنوي عامل اصلي به شمار مي‌رود.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه اضافه كرد: حجاب و عفت يكي از شاخصه‌هاي معنويت به شمار مي‌رود و فقط به خانم‌ها محدود نمي‌شود بلكه شامل آقايان هم مي‌شود.

وي از بين بردن عفت را يكي از اهداف جنگ نرم دشمن عنوان كرد و گفت: بي‌حيايي يكي از شروط شكست جنگ نرم است و بايد براي زدودن آن از جامعه به يكديگر ياري رسانيد كه البته در اين خصوص دستگاه‌هاي مختلفي نقش دارد.

ذوالنور در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اينكه در مقابل اغتشاشگران در دانشگاه چه بايد كرد؟‌ اظهار داشت: در اين موارد نمي‌توان حكم كلي صادر كرد و بايد در مقابل هرنوع برخوردي يك واكنش نشان داد.



سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:, :: 22:16 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

کرمان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید برهوشیاری جامعه در ایستادگی در مقابل شاخصهای جنگ نرم گفت: امروز خمپاره دشمن در جنگ سخت به مواد مخدر در جنگ نرم تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، فاطمه آلیا عصر شنبه در همایش گلواژه های آفرینش در کرمان اظهارداشت: امروز دشمن پس از ناامیدی و یاس برای موفقیت در جنگ سخت در جنگ نرم درکشور روی آورده است و در این میان جوانان جامعه را نشانه گرفته است.

وی گفت: توزیع مواد مخدر بخصوص مواد مخدر صنعتی یکی از مهمترین مصادیق جنگ نرم دشمن است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: امروز صدای خمپاره دشمن به گوش نمی رسد اما دشمن اقدام به ترویج مواد مخدر می کند.

وی از دیگر مصادیق جنگ نرم را تهاجم فرهنگی برشمرد گفت: دشمنان می خواهند به این وسیله ارزشهای جامعه را کم رنگ کنند.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از فضاهای مجازی و اینترنت از دیگر مصادیق جنگ نرم است.

آلیا افزود: امروز حرکت ملتهای مسلمان در کشورهای عربی نشان از آغاز حرکت جدید ضد استکباری در جامعه دارد و این نشانه هوشیاری مردم در مقابل استکبار است.
 
این نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: دشمن شعارهای ضد استکباری می دهد اما از راههای نوین اقدام به استعثمار ملتها می کند.
 
وی خاطرنشان کرد: وحدت مردم و هوشیاری در سایه رهبری و ولایت فقیه رمز گذر از تمام این حربه ها است.



به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سید روحانی حسینی، شب گذشته (18 بهمن) در جمع خانواده های انتظامی استان آذربایجان شرقی گفت: جوانان باید با اصول تعلیم و تربیت اسلامی تربیت شوند و خانواده ها همواره سعی کنند با معنویات اسلامی بیشتر انس بگیرند.


حجت الاسلام روحانی افزود: دشمن به روش های نرم سعی دارد فضای اسلامی را از جامعه ما بگیرد و جوانان ما را با فرهنگ منحط غربی گرفتار کند ولی جامعه ای که در آن معنویات و فضای معنوی اسلامی حاکم باشد یقینا دچار مشکل نخواهد شد.


وی در ادامه با اشاره به حساسیت ماموریت کارکنان انتظامی، مراقبت از خانواده و فرزندان را بسیار مهم دانست و گفت: مشغله های کاری و گرفتاری ها و ماموریت ها نباید باعث بشود در رسیدگی به خانوداده کوتاهی کنیم.


رییس عقیدتی سیاس استان در نیروی انتظامی و کارکنان آن را حافظان ارزش ها دانست و گفت: ما حافظان ارزش ها باید ترویج دهنده اخلاقیات در مرحله اول در خانواده خودمان باشیم، چون اگر در خانواده خودمان مشکل داشته باشیم نمی توانیم جامعه را اصلاح کنیم.



سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:, :: 22:12 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

غریزه جنسی را در خیابان نمی توان ارضاء کرد، این غریزه باید بطور پنهانی و به قول شهید مطهری در فضای خصوصی ارضاء شود و این فضای خصوصی یعنی خانه. پیشنهاد من این بوده که دولت به سرعت و به صورت انقلابی خانه های ده متری، بیست و سی متری بسازد، که حالت دنج و کم مئونه دارند، تا از انقلاب جنسی در ایران جلوگیری شود

http://files.tabnak.com/pics/201006/201006020538421550.jpg
دكتر ابراهيم فياض يكي از اساتيد دانشگاه در گفت‌وگويي با هشدار نسبت به شكل‌گيري انقلاب جنسي درايران به دولت پيشنهاد داد تا خانه‌هايي را براي تخليه جنسي ايجاد كند.
وي در اين گفت و گو با تاكيد بر اين كه نمي‌توان غريزه جنسي را در خيابان ارضا كرد گفت: ".....‌پيشنهاد من اين بوده كه دولت به سرعت و به صورت انقلابي خانه‌‌هاي ده‌ متري، بيست و سي متري بسازد كه حالت دنج و كم مئونه‌ دارند، تا از انقلاب جنسي در ايران جلوگيري شود....."
وي افزود:‌".... با اين وضعيت اگر پيش برويم ما در ايران حتما در چند سال آينده با مشکل مواجه خواهيم بود. كه اوج آن در همجنسگرايي و روابط زنان و مردان همسردار خواهد بود كه احتمالا با تبليغات دشمن هم تقويت خواهد شد....."



متن کامل گفتگو در زیر آمده است:

● اگر ممکن است در ابتدا تعریفی از جنگ نرم و شاخصه های آن برای ما ارائه دهید.
مطالعه تاریخ جنگ بشر می تواند راهنمای خوبی برای ما باشد. تاریخ بشر سراسر جنگ بوده است؛ یعنی از وقتی که بشر شکارچی بوده، یا جمع آوری غذا می کرده است و یا زمانی که گروهای انسانی روی قلمرو شکار و یا جمع آوری غذا با هم درگیر می شدند. بر همین اساس هروقت نگاه می کنیم تکنولوژی به شدت رابطه تنگاتنگی با زندگی انسان داشته است و جنگ باعث شده که بیشترین تحرک و جهش های تکنولوژیکی را شاهد باشیم و از سوی دیگر هم، تکنولوژی روی جنگ تاثیر داشته است. از گذشته تا کنون تکنیک ها و تکنولوژیهای جنگی مدام تغییر و تحول داشته تا اینکه به تکنولوژی غالب بشری امروز رسیده ایم که شامل تکنولوژی های دیجیتال و نرم می شود و جنگ هم با وررود به فضای رسانه ها، شکلی نرم به خود گرفته است. از جنگ جهانی دوم که مدرنیسم تبدیل به مدرنیته شد، این تبدیل رخ داد که آغازگر آن هیتلر بود. اولین بار گوبل، معاون هیتلر، موفق شد توسط رادیو، جنگ نرم را در جهان پیاده کند، یعنی آلمان این سبک جنگ را شروع کرد که تا امروز هم ادامه دارد.

● اگر بخواهیم شاخصه های جنگ نرم را در مقابل جنگ سرد برشماریم، شامل چه مواردی می شود؟
در این نوع جنگ عواملی که باید با ابزارهای سخت جنگ را به پیش ببرند دیگر قادر به جنگ نیستند، یعنی اراده های سربازان از بین می رود، اراده های افسران از بین می رود و همت سیاستمدارها کاهش پیدا می کند و به اصطلاح این سیاستمدارها دچار رعب و یا سستی می شوند. یعنی با قوه تخیل و زیبایی شناسی انسان ها بازی می شود و انسان ها از درون مضمحل می شوند، و جنگ را شروع نشده رها می کنند. ما در جنگ خودمان نمونه های زیادی از این دست داشته ایم؛ طوری که سربازان صدام بارها و بارها سنگرها و تجهیزات خود را می گذاشتند و فرار می کردند و هنوز سربازان ایرانی نرسیده عرصه را خالی می کردند و کمتر مقاومتی از خود نشان می دادند.

● شما به تجربه جنگ خودمان اشاره کردید. گفته شده انقلاب اسلامی ما هم خود نوعی از مصادیق جنگ نرم در برابر قدرت سخت رژیم حاکم بوده است و به عنوان یکی از غیرخشن ترین انقلاب ها در مقابل انقلابهایی چون انقلاب فرانسه قرار داده می شود. حال که ما که مدعی ویژگی قدرت نرم در انقلاب خودمان هستیم، آیا امروز این قدرت را از دست داده ایم؟
نه ببینید انقلاب ما انقلاب نرم بود و نه جنگ نرم و این فرق دارد؛ چرا که مدرنیسم اساسش بر جنگ است و جنگ نرم را در رابطه مدرنیسم می توان به کار برد، اما انقلاب ما در حقیقت انقلاب نرم بود.

● منظورم قدرت نرمی بود که در انقلاب اسلامی ما تولید شد و بر قدرت سخت رژیم پهلوی غلبه کرد. آیا ما آن قدرت نرممان را از دست داده ایم و در مقابل حریف انفعالی عمل می کنیم؟
این چیزی که امروز در دنیا وجود دارد چیزی نیست جز بازتولید تئوریک انقلاب ما. یعنی دشمن، انقلاب ما را بازتولید تئوریک کرد و همین را بر علیه خود ایران بکار برد.(از ماست که بر ماست). مبنا را باید در اینجا جستجو کرد؛ یعنی کشوری که خودش کار را شروع کرده است ولی نتوانسته بازتولید تئوریک کند، از سلاحش بر علیه خودش استفاده خواهد شد و سلاح خود انسان اگر علیه خودش استفاده شود، حتما منجر به شکست او خواهد شد. انسان برای شکار عقاب از پر خود عقاب استفاد کرد، چرا که تصور بر این بوده که پر عقاب که چنان قوت و قدرتی دارد که عقاب را به پرواز در می آورد در تیر هم چنین تاثیری خواهد داشت. یعنی اگر ما کاری را شروع کنیم و نتوانیم بازتولید تئوریکش کنیم بر علیه خود ما استفاده می شود. این یک واقعیت است و این معادله در همه جا وجود دارد، نه فقط در بحث جنگ نرم. مثلا از سلاح خود غربی ها علیه خودشان استفاده شده و از خود مدرنیسم بر ضد مدرنیسم استفاد شده است. البته این بدین معنا نیست که ما عقب نشستیم ولی خیلی مهم است که بازتولید تئوریک خودمان را داشته باشیم تا رودست نخوریم. ضربه را از آنجایی خوردیم که نتوانستیم انقلاب خودمان را بازتولید کنیم.

● در بحث جنگ نرم گفته می شود غرب متکی بر تکنولوژی و قدرت جاذبه های تبلیغاتی مادی اش خاصه در امور جنسی است. در مقابل ما به عنوان یک تمدن شرقی اسلامی مدعی تملک یک فرهنگ غنی و با محتوا هستیم. به نظر شما در این تقابل کدام یک از این عناصر تعیین کننده تر هستند؟
اتفاقا مشکل ما همین است که همیشه تصور کرده ایم غرب فقط قدرت تکنولوژیک دارد، در حالیکه غرب نرم افزارش هم قوی است. یعنی ببینید بازپردازش تاریخ و فرهنگ ایرانی از ابتدا تا کنون در رسانه های غربی چگونه بوده است. کارهای آنها در رابطه با ما خیلی قوی تر بوده است. این اشکال خود ماست که کار ما نسبت به آن ها آنچنان قوی نبوده است. آنها با این تئوری ها می توانند انسانها را بخرند و به انسانها جهت دهند.

● ولی ما مدعی هستیم که با وجود سنت دینی و ملی مان و در محتوای فرهنگی مان دست بالا را نسبت به دیگران داریم.
ما فقط مواد خام داریم. از لحاظ تاریخی این ها مواد خام ما هستند مثل مواد نفتی مان که بشکه بشکه می دهیم دیگران بازتولید کنند. ما سنت ها را داده ایم آنها بازتولید کرده اند. به همین علت دیدگاه های ما هم امروز متأثر از شرق شناسی آنهاست.

● به نظر شما اکنون چطور می توانیم این محتوای فرهنگی که به قول شما خام است را بازپروری کرده و در بازی وارد کنیم؟
در وضعیت موجود، ما قبل از هرکاری باید شروع کنیم گسل هایی را که در این چند سال، از بعد از جنگ تا الأن توسط خود درونی ها به وجود آمده – مثل دولت بازسازی و دولت نوسازی- را از بین ببریم، چرا که دشمن از همان گسل ها رسوخ می کند و پیش می آید. مثالی می زنم؛ در زمان شروع جنگ که ما در کوه های کله قندی بودیم کافی بود از یک دره غافل شویم، دشمن مارا دور زده و بالا می آمد و همه را می کشت. و ما همیشه شبها گوش به زنگ بودیم که از سوی دشمن دور نخوریم. ما از چهار طرف دره داشتیم و از هرکدام اگر یک تکاور می توانست بالا بیاید همه ما را می کشت.
این گسل ها و دره ها را باید دریابیم. مثلا همین نکته ای که گفته اید جذابیت جنسی، مسأله جذابیت جنسی نیست. ما گسل جنسی داریم. متاسفانه هیچ گونه چهارچوب اجتماعی مشروع برای ارضاء غرایز جنسی جوانان در جامعه ما تعریف نشده است. یا خانه نیست، یا شغل نیست یا مشکل های فرهنگی مثل جهیزیه های سنگین که همه و همه مانع سازی می کنند. لذا الآن جوانان ما به شدت دچار مشکل اند.
من بزرگ ترین قدرت محرکه این حوادث اخیر پس از انتخابات، را محرک جنسی می دانم. کاندیداهای معارض به دنبال خودنمایی جنسی رفتند. یعنی مثلا زنانی که لباس های سبز پوشیده بودند و تحریک آمیز بودند و یا جمع های رقص و ... یعنی از بعد از انقلاب تا کنون که ما نتوانستیم یک چارچوب نرم افزاری جنسی برای خودمان تعریف کنیم، محرک جنسی همیشه مسأله ساز بوده است. ما نتوانسته ایم معروف های جنسی تعریف کنیم و تنها کاری که کرده ایم نهی از منکرهای جنسی بوده است. در حالیکه امر به معروف مقدم بر نهی از منکر است. اول باید معروف های جنسی و نرم افزارهای آن را پیدا کنیم، خودبه خود منکرات جنسی که نیاز به نهی داشته باشند کاهش می یابند. (و ما زنی الا شقي). حالا بحث من ازدواج موقت نیست، ولی امام (ع) می فرمایند اگر نظام کامل ازدواج پیاده شود کسی زنا نمی کند مگر انسان های بدبخت که تعدادشان هم در جامعه کم است.

● به نظر می رسد شما تأکید خاصی بر رابطه میل جنسی و سیاست داشته باشید.
وقتی تاریخ فرانسه را مطالعه می کنم، دوره 68 و 1960 آن، مثل وضعیت فعلی ما در دهه هشتاد است. عجیب است درسال 1388 همان واقعه ای رخ می دهد که در سال 1968 رخ داد. در آن سال در فرانسه انقلاب جنسی رخ داد و در ایران هم در حال رخ دادن است.
در حال حاضر فضای سیاسی و اقتصادی و هنجاری، همه به هم ربط دارند. نمی توان آزادی سیاسی داشت مگر اینکه آزادی اقتصادی هم داشته باشیم، نمی توانیم آزادی اقتصادی داشته باشیم مگر اینکه آزادی اخلاقی و ارزشی هم داشته باشیم. مثلا دموکراسی ]لیبرال[ به عنوان یکی از عناصر آزادی سیاسی خود به خود زمینه بروز یک سلسله افکار و حرکتهایی شده است که در برخی هواداران جنبش سبز دیدیم، مثلا روز 22 بهمن در ستارخان عده ای که سبز نبودند ولی به اصطلاح در حال تظاهرات آرام بودند، آن زنی که در جلوی اینها حرکت می کرد به شدت اروتیک و آرایش و لباس تحریک کننده داشت و منظور نهایی اینها آزادی روابط جنسی است. معنای خودنمایی جنسی عملا جز این نیست. همچنین بعد از مسائل پس از انتخابات کشف حجاب در جامعه بیشتر شده مثلا در عروسی ها زنان با لباس های کوتاه و یا بی حجاب بیشتر شده اند. این نشان از رخ دادن یک انقلاب در بعد اخلاقی و جنسی دارد.

● یعنی مشکلات جنسی وارد عرصه سیاسی شده اند و تاثیر می گذارند؟
همین که شما بر فرض یک جوان بالغ دارید که پر از شهوت است، و هیچ مکانیسمی هم- مانند اخلاقیات و سنت در دوره های قبل- وجود ندارد که آن را هدایت کند، این گسل بین ارضاء و غریزه بهترین ابزار برای رسانه دشمن در تبلیغات جنسی و سوء استفاده سیاسی است. این رسانه ها دولت را مانع اصلی ارضاء جنسی معرفی می کنند و القاء می شود باید به کسی رأی بدهیم که قصد دارد انقلاب جنسی کند. مثلا برخی از هواداران فلان کس برای آزاد کردن منکرات به او رأی می دهند.

● شما راه حل این معضل را چه می دانید؟
اولا باید بدانیم که غریزه جنسی را در خیابان نمی توان ارضاء کرد. در همه جای دنیا اگر کسی چنین کاری کند، عمل خلاف اخلاقی کرده است و به عنوان یک هنجار شکن شناخته می شود. این غریزه همیشه باید بطور پنهانی ارضاء شود و به قول شهید مطهری در فضای خصوصی ارضاء شود و این فضای خصوصی یعنی خانه. پیشنهاد من این بوده که دولت به سرعت و به صورت انقلابی خانه های ده متری، بیست و سی متری بسازد، که حالت دنج و کم مئونه دارند، تا از انقلاب جنسی در ایران جلوگیری شود والا با این وضعیت اگر پیش برویم ما در ایران حتما در چندسال آینده مواجه خواهیم بود. که اوج آن در همجنسگرایی و روابط زنان و مردان همسردار خواهد بود که احتمالا با تبلیغات دشمن هم تقویت خواهد شد.

● به نظر شما نهاد دموکراسی و انتخابات در ایران خود می توانند محملی برای جنگ نرم علیه آرمان های انقلاب اسلامی باشند؟ در اینجا دو دیدگاه متضاد هم وجود دارد؛ یکی معتقد است دموکراسی عامل افزایش قدرت نرم ایران و جایگاه ان است و دیدگاه دیگر دموکراسی را اتفاقآً محمل نفوذ عناصر بیگانه به بدنه نظام می دانند.
در واقع در اینجا جنگ بین دو نوع دموکراسی را شاهدیم؛ دموکراسی استقلالی و دموکراسی وابستگی. دموکراسی وابستگی که در جنبش سبز هم تجلی آن را دیدیم، در پی وابستگی به غرب است و یک دموکراسی وابسته به دموکراسی امریکاست و ادامه دموکراسی های اروپایی و امریکایی است. این سیستم از دوم خرداد تا الآن ادامه دارد که به دنبال بازتولید دموکراسی ]غربی[ هستند. در مقابل دموکراسی استقلالی است که شاخص آن احمدی نژاد است و بر اساس آن در معادلات قدرت درون ]نظام[ یک نفر پیروز می شود و یک نفر هم شکست می خورد.
اصولا دموکراسی در معنای استقلالی اش دارای مبنای فقهی است(امرهم شورا بینهم.) امر که عام است و اسم جنس است، یعنی همه امور مردم باید بصورت شورایی اداره شود. سیستم ولایت فقیه هم همین است. وقتی بیعت می کنیم از باب بیع است و بیع یعنی خرید و فروش و در نتیجه این دموکراسی به نوعی سیستم اعتباری است و با روابط اقتصادی جامعه هم مرتبط است. اسلام بازار آزاد را تا جایی که با عدالت منافاتی نداشته باشد، قبول دارد(الناس مسلطون علی اموالهم)، نه این که آزادی اقتصادی داشته باشیم و آزادی سیاسی نداشته باشیم. نه اینکه آزادی سیاسی داشته باشیم ولی آزادی فرهنگی نداشته باشیم. امام هم در واقع همین تعبیر را دارند وقتی می گویند جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه زیادتر. در این جمهوریت، دموکراسی و مردمسالاری هم وجود دارد.
همین طور خداوند هیچ راهی برای کفار جهت تسلط بر مسلمین نگذاشته است(وَلَن يَجْعَلَ اللّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلاً – سوره 4 آیه 141). خدا فرموده کفار نباید بر امور مسلمین مسلط شوند، همین خدایی که گفته الناس مسلطون علی اموالهم و اگر این دو را جمع کنیم دموکراسی استقلالی حاصل می شود.

● ارزیابی شما از مصاف نرم ما با دشمن چیست؟ کجا نقطه قوت ماست و کجا نقطه ضعف ما؟
اولا جنگ نرم جای مشخصی ندارد و به شدت سیال است و به همین دلیل اگر شما یک تئوری جامع درباره جامعه نداشته باشید این جنگ در همه جا می تواند پیدا شود. به شدت متحرکت و نرم است، تغییر شکل می دهد و جابجا می شود. جایی که اخیراً ضربه خوردیم این بود که اینها را شناسایی نکرده بودیم. آنهایی هم که شناسایی کردند جدی گرفته نشدند. عده ای از قبل هشدار دادند که جنگ نرم در حال شکل گرفتن است. خیلی ها باور نمی کردند و هنوز هم خیلی ها مشکوکند و خلاصه هنوز نفهمیده اند چه اتفاقی رخ داده است. باورشان نمی شود که این اتفاق رخ داده و دشمن روی آن برنامه ریزی کرده است.
جنگ نرم تابعی است از تئوری ها و از حرکت های تئوریک. مثلا اگر شما «جامعه باز و دشمنانش» را نداشتید تئوری جنگ نرم و انقلاب نرم هم بوجود نمی آمد. اولین بار نظریه انقلاب نرم را پوپر درباره شوروی طراحی کرد و مشاور سیا و سازمان های اطلاعاتی غربی برای نابودی شوروی شد. کتاب جامعه بازش مبنا شد. الان هم که جورج سوروس در تمام جهان در حال انجام این کار است از کتاب و تئوری پوپر استفاده می کند.
پس مهم ترین عنصر در جنگ نرم فهم چارچوب های تئوریک است. فراموش نکنید جامعه باز، گفته است و نه جامعه آزاد؛ یعنی جامعه باز و دشمنانش نه جامعه آزاد و دشمنانش. این نشان می دهد که پوپر اصلا بحثش آزادی نیست. او یک جامعه ای می خواهد که تماما باز است برای اعمال نفوذ. یعنی همه جوامع باید باز باشند تا ]غربی ها[ بتوانند در آن نفوذ کنند.
بحث آزادی نیست، بلکه باز بودن است. پس اگر سیستم تئوریک پوپر نباشد دشمن هم نمی تواند آن را در زمینه اش اجرا کند. پس اولین چیزی که در جنگ نرم لازم داریم تئوری های کلان است؛ تئوری های کلانی که خودش را در مقابل فرایندهایی که دشمن بازتولید می کند، بازتولید کند. ما برای جهت یابی و مختصات یابی جامعه خودمان به شدت نیازمند تئوری های کلان هستیم؛ آنهم در سطح گسترده و زیاد. لذا باید این را بفهمیم تا در مقابل دشمن بایستیم وگرنه دشمن با تئوری های جنگ نرمش می تواند بر ما هم مسلط شود، همانطور که بر شوروی و اقمارش مثل گرجستان مسلط شد. ما باید فهم تئوریک از دشمن و نیز فهم تئوریک از خودمان داشته باشیم.
اگر فهم تئوریک نداشته باشیم زمینه را برای رخ دادن جنگ نرم فراهم کرده ایم. همان کاری که انقلاب اسلامی با غرب کرد و باعث شد غرب این قدر دچار مشکل شود. 22 بهمن اسلامی، بزرگترین پیروزی ایران در جنگ نرم علیه کشور های عربی وابسته به آمریکا و خود آمریکا بود. بعد از 22 بهمن می بینیم که کلینتون به منطقه می آید. خیلی جالب است آنهایی که علیه انقلاب شعار می دهند با عربستان رابطه دارند، حتی عربستان به عنوان سردمدار کشورهای وابسته به سرمایه داری جهانی، بودجه های برخی حرکت های اخیر در کشور را تأمین کرده است. چند روز پیش مقاله اخیر آقای کیسینجر را دیدم که می گوید در قصه اخیر ایران نتوانستیم آن را به آغوش کشورهای هم پیمانمان در منطقه خاور میانه برگردانیم و در خاورمیانه به شدت دچار مشکل خواهیم شد.

● یکی از ابزارهای مهم در جنگ نرم، رسانه های گروهی هستند. ارزیابی شما از توان رسانه های گروهی ایران در مقابل ابزارهای تبلیغاتی و رسانه ای غربی چیست؟
آنها الآن همه همتشان را روی اینترنت گذاشته اند؛ یعنی رسانه ای که از طریق آن می خواهند با ایران بجنگند. چند سال پیش فرح گفت اگر شما با کاست و نوار و ضبط به جنگ شاه آمدید، ما هم می خواهیم با اینترنت به جنگ شما بیاییم. این را فرح از 18 تیر گفته است تا الآن. می بینیم که وزارت خارجه و وزارت دفاع امریکا به شدت روی توییتر و فیس بوک کار می کنند و سعی می کنند ارتباطهای دوطرفه و ارتباطهای جمعی را شکل دهند.
پس تکنولوژی آنها اینترنتی است و ما هم در مقابل اینترنت نمی توانیم بایستیم مگر این که اینترنتی عمل کنیم. صدا و سیما و کتاب و جزوه در درازمدت به کار می آیند اما در کوتاه مدت حتما باید به جنگ اینترنتی برویم. البته جمهوری اسلامی در برخی موارد توانسته در این عرصه خوب عمل کند و خود غربی ها هم به این اعتراف کرده اند.
رسانه، رسانه است. با همان رسانه و تکنولوژی ای که با آن جنگ را شروع کرده اند، باید به جنگ خودشان برویم و با یک نوع ترکیب و نظام رسانه ای خاص.

● برخی معتقدند علوم انسانی ای که ما طی این سال ها داشتیم به نوعی زمینه ساز شکاف هایی بوده است که مورد بهره برداری دشمنان قرار گرفته.
]مشکل[از این ها نبوده. بحثی که هست این است که هرکس در جنگ نرم تئوری اش کلان تر و جهانی تر باشد، برنده خواهد شد. یعنی تئوری شما باید کلان تر از تئوری آن ها باشد. ما اگر تئوری نداشته باشیم که خیلی وقت ها نداشتیم رو دست می خوریم. زمانی ما توانستیم با انقلابمان به آمریکا حمله کنیم چون تئوریمان خیلی کلان و جهانی بود. ولی کم کم با دولت های بازسازی و نوسازی بعد از جنگ که تا شانزده سال ادامه داشت خود بخ خود ما برای آمریکا قابل محاسبه شدیم. تا آنجایی که آمریکا تئوری هایش را بر ما پیاده کرد و در این چند روز انتخابات دهم بود که با مشارکت انگلیس، بی بی سی و صدای آمریکا این کار را انجام دادند.
پس مهم این است که اکنون بفهمیم دشمن کجاست. بحث های تئوری هم که می گوییم بحث فنی و پزشکی نیست بلکه طبیعتا مباحث علوم انسانی است. پس هر کس علوم انسانی اش قوی تر و عظیم تر و بزرگ تر، موفق تر. الآن یکی از بزرگترین مشکلات ما در بعد علوم انسانی فقط دانشگاه نبود، بلکه حوزه ها هم بودند.
بزرگترین مسأله ای که ما داریم وضعیت سازمان های علوم انسانی ماست، نه فقط دانشگاه ها بلکه حوزه ها که در بعضی جاها هم در قضیه اخیر ابزار دشمن واقع شدند و برخی از علماء درک مسائل نکردند. دلیلش این است که خود حوزه ها هم دچار مشکل اند. رابطه این سازمان های علوم انسانی باهم را هم باید بر این مشکلات افزود، مثل دانشگاه و حوزه و این گسل است و محل نفوذ رقیب ما. لذا ما باید روابط سازمان های علوم انسانی مان را در یک سیستم کلان کشوری شکل بخشیم وگرنه خود دانشگاه و حوزه ممکن است تبدیل شوند به ضدامنیت و علوم انسانی ای که باید برای ما در سطوح کلان ملی و بین المللی سیاست گذاری کند، می شود ضد سیاست گذاری.



خبرگزاري فارس: يك استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينكه نخستين گام دشمن در جنگ نرم، تزلزل در ريشه‌هاي اعتقادي جوانان و تضعيف اين باورها است، گفت: هنگامي كه باورهاي اعتقادي ضعيف شد، طبيعتاً جريان‌هاي انحرافي جايگاه خود را در بين جوانان پيدا مي‌كند.

 


حجت‌الاسلام عبدالحسين خسروپناه در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص جوانان و جايگاه آنان در جنگ نرم اظهار داشت: جنگ نرم و اقدامات دشمن در اين زمينه بيشتر در بينش‌ها، منش‌ها و كنش‌ها فعال است؛ در حال حاضر نمادها و جلوه‌هاي جنگ نرم در عرصه‌هاي مختلفي مثل شيطان‌پرستي، عرفان‌هاي كاذب، تصوّف فرقه‌اي، بهائيت، فراماسونري، ناسيوناليسم، فمنيسم و گروه‌هاي ديگر ظاهر شده و خود را نشان مي‌دهد.

وي ادامه داد: مخاطبان تمام اين جريان‌هايي كه به عنوان جنگ نرم عليه فرهنگ اصيل اسلامي فعاليت مي‌كنند، جوانان هستند؛ در واقع دشمنان درصددند كه جوان را از فرهنگ اسلامي جدا كنند و به سمت عرفان‌هاي كاذب و ديگر نحله‌هاي فكري انحرافي سوق دهند.

اين پژوهشگر عرصه‌هاي فرهنگي، جوانان را بازيگران اصلي صحنه جنگ نرم دانست و گفت: اين جوانان هستند كه مي‌توانند فكر و فرهنگ ابتذالي ناشي از جنگ نرم را پذيرفته، سرباز و افسر جبهه مخالف شوند يا بالعكس با آگاهي و بصيرت، اين جريان‌هاي انحرافي را بشناسند، در برابر آنها بايستند و در واقع سرباز و افسر سپس فرمانده جبهه خودي در برابر مهاجمان جنگ نرم شوند.

وي افزود: نخستين وظيفه نسل جوان كسب شناخت از جريان‌هاي انحرافي و مخالف است همچنين بايد نحوه مقابله با اين جريانات را بشناسند و با آگاهي از فرهنگ اصيل اسلامي با اين جريانات مقابله كنند بنابراين شناخت فرهنگ اصيل اسلامي و شناخت دشمن و نحوه مقابله با آنان ضرورت دارد.

حجت‌الاسلام خسروپناه آسيب‌هاي ناشي از جريانات انحرافي را متوجه مباني اعتقادي جوانان دانست و خاطرنشان كرد: برخي از اين جريان‌هاي منحرف، اعتقاد به خدا و توحيد را از انسان مي‌گيرند اكنون تفكر و شعار اومانيستي شعاري است كه در برابر خدامحوري از سوي برخي از اين جريانات مطرح است، گاهي نيز نسبت به اعتقادات ديگر اسلام مانند نبوت، امامت، معاد يا ولايت فقيه شبهه وارد مي‌كنند.

وي افزود: كم‌كم با وارد شدن اشكالات به مباني ديني، جوانان به سمت جريان‌هاي انحرافي سوق پيدا مي‌كنند در واقع ، نخستين گام دشمن در جنگ نرم تزلزل در ريشه‌هاي اعتقادي جوانان و تضعيف اين باورها است هنگامي كه باورهاي اعتقادي ضعيف شد طبيعتاً جريانات انحرافي جايگاه خود را در بين جوانان پيدا مي‌كنند.

اين پژوهشگر در ادامه اظهار داشت: گاهي هم اقدامات دشمن كنش‌ها و رفتارها را تغيير مي‌دهد؛ هر كدام از اين فرقه‌ها نمادهاي مخصوص به خودشان را دارند و جوانان نيز كه علاقه‌مند به استفاده از نمادهاي جديد هستند از اين طريق ناخواسته جذب دشمن مي‌شدند، گاهي نيز دشمن سعي مي‌كند شعائري مانند نماز و روزه را به صورت غيرمستقيم از جوانان بگيرد.

وي افزود: چنانچه دشمن بتواند شب قدر و اعتكاف را از جوانان بگيرد كم‌كم زمينه‌اي ايجاد مي‌شود كه جوان به سمت عناصري ديگر مانند موسيقي‌هاي مبتذل برود اكنون يكي از مهمترين ابزار فرقه‌هاي گمراه، موسيقي‌هاي مبتذل راك، متال و امثال اينهاست و از اين طريق سعي مي‌كنند جوانان را به سمت خود گرايش دهند و به اين ترتيب ايمان و اعتقاد آنان را بربايند.

حجت‌الاسلام خسروپناه به كتاب «جريان‌شناسي ضدفرهنگ‌ها» كه در اين زمينه تأليف كرده است، اشاره كرد و گفت: در اين كتاب اعتقادات و باورهاي غلط اين جريانات ذكر شده و همچنين نقدها و اشكالات وارد بر آنها تشريح شده است، مطالعه اين كتاب را به تمامي جوانان توصيه مي‌كنم.

وي نقش صدا و سيما را در مقابله با عرفان‌هاي كاذب بسيار مؤثر دانست و اظهار داشت: با ساخت فيلم‌هايي به طور غيرمستقيم مي‌توان به نقد فرقه‌ها و عرفان‌هاي كاذب و جريان‌هاي انحرافي پرداخت؛ اكنون اسلحه دشمن در جنگ نرم براي ايجاد بحران هويت در نسل جوان فيلم‌هاي سينمايي برنامه‌هاي ماهواره‌اي و سايت‌هاي اينترنتي است، البته رمان و آثار ادبي هم در ترويج ابتذال و لمپنيزم فرهنگي بسيار مؤثر هستند.

اين استاد دانشگاه در ادامه افزود: فيلم، كتاب، ماهواره، و اينترنت همه ابزار دست دشمن در جنگ نرم هستند و ما چاره‌اي جز مقابله با دشمن از طريق استفاده از همين ابزار نداريم؛ بايد در مقابل سايت‌هاي اينترنتي سايت‌هاي متعدد راه‌اندازي كنيم و در برابر شبكه‌هاي ماهواره‌اي شبكه‌هاي متعدد راه‌‌اندازي كنيم.

وي افزود: علاوه بر فعاليت براي جوانان در داخل بايد افق ديد را به كشورهاي ديگر وسعت دهيم، در حال حاضر در شبه‌قاره هند، بيش از 500 ميليون نفر اردو زبان زندگي مي‌كنند كه علاقه‌مند به شنيدن پيام انقلاب هستند، ما با راه‌اندازي شبكه‌هاي اردو زبان مي‌توانيم در اتحاد جهان اسلام مؤثر باشيم.

حجت‌الاسلام خسروپناه در پايان خاطرنشان كرد: صدا و سيما تاكنون در توسعه شبكه‌هاي ماهواره‌اي موفق بوده و نقش مؤثري در توسعه فكر و فرهنگ اسلامي داشته است، در حوزه رمان و فيلم نيز بايد فعالانه عمل كنيم و علاوه بر نقد رمان و فيلم‌هاي دشمن در راستاي جنگ نرم، به توليد آثار قوي و تأثيرگذار براي مقابله با جنگ نرم بپردازيم.



سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:, :: 22:12 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

 فارسي وان توسط گروه رسانه اي سعد محسني (موبي) - كه يك افغاني و بهايي مقيم استرالياست – با همكاري و مشاركت جدي شبكه جهاني star  در سال 2009 تاسيس شد.

قابل ذكر است موبي ، قبل از تاسيس فارسي وان ، شبكه هاي تلويزيوني طلوع ، لمر ( به زبان پشتوني) ،راديو آرمان ، استوديوي موسيقي باربد ميوزيك و .... راه اندازي كرده اند كه مخاطب اصلي آن مردم افغان هستند.

فارسي وان كه از ماهواره هاتبرد  _ماهواره اي كه اغلب ماهواره داران ايراني شبكه هاي آن را پيگيري مي كنند – پخش مي شود با دوبله فيلم ها و سريالهاي تلويزيوني سعي كرد بخشي از مخاطبان ايراني و فارسي زبان را به خود جذب كند. دفتر مركزي فارسي وان در هنك كنگ و دفتر فروش و بازاريابي آن در دوبي قرار دارد.

فيلمها و سريال هاي همچون آشنايي با مادر ، خواهر دوست داشتني من ، همسر من بي نظيره ، روياي شيشه اي ، همسايه ها ، افسانه افسونگر، سفري ديگر، دارما و گريك ، ققنوس و... مخاطباني پيدا كرد كه دوست دارند به تعقيب داستان بپردازند و خود را به آخر ماجرا برسانند ولي قصه اين فيلم ها چه بود؟

در سريال ويكتوريا ، مخاطب ايراني ، زني را به عنوان قهرمان داستان مي پذيرد كه با همسر و دو فرزندش زنگي مي كند. ويكتوريا بعد از سالها زندگي مشترك با همسرش در مي يابد كه شوهرش با دستيارش رابطه دارد.... در اين ميان كشف مي شود كه ويكتوريا نيز با پسر جواني به نام ژرونيمو ارتباط نامشروع دارد.....

 

پسر ويكتوريا نيز از قافله عقب نمي ماند و با دوست مادرش رابطه جنسي برقرار مي كند... دختر بزرگ ويكتوريا از مردي باردار است و دختر كوچكش هم مورد تجاوز مردي قرار مي گيرد.

 

سريال ويكتوريا توسط كمپاني تلموندو - سازنده فيلمهاي اسپانيولي زبان - در ايالت فلوريدا توليد شده است . بازيگر نقش ويكتوريا ، خانم ويكتو.ريا رافو اصالتا ايتاليايي و مقيم مكزيكو سيتي است كه شوهرش آقاي عمر فائد  لبناني الاصل و فرماندار شهر پاچاچيو مكزيك است . ويكتوريا دو خواهر دارد كه هر دو بازيگر هستند. اين فيلم در سال 2007 توليد شد و در نيمسال اول 1389 توسط فارسي وان پخش شد.

 

در فيلم در جستجوي پدر ، پسر بچه اي شش ساله بنام فريجوليتو كه همراه مادر 22 ساله اش  مارگاريتا – خواننده يك كافه - زندگي مي كند در جستجوي پدر واقعي اش هست  و در اين ميان پزشك بيمارستاني بنام ايگناسيو به فريجوليتو  و مادرش محبت مي كند و .... آخر داستان كشف مي شود كه مارگاريتا وقتي 15 ساله بوده توسط همين ايگناسيو مورد تجاوز قرار گرفته  و محصول اين ارتباط نامشروع بچه اي است بنام فريجوليتو!

 در فيلم همسايه ها ، جسيكا ، كارمند بنگاه معاملاتي رادلف ، دوست دارد خانه رويايي (آپارتمان رويايي) داشته باشد . اسكار راننده جوان تاكسي به وي پيشنهاد مي كند كه او را به محل كارش برساند و جسيكا در راه از روياهايش يراي اسكار تعريف مي كند و اسكار به وي قول مي دهد اگر در مسابقه بخت آزمايي برنده شود و جسيكا به پيشنهاد ازدواج وي جواب مثبت بگويد ، اسكار آن خانه رويايي را خواهد خريد...

از طرف ديگر جسيكا مورد توجه رادلف ، رئيسش هست... رادلف معشوقه ديگري دارد بنام تاتياناو تاتيانا به طور تصادفي سوار ماشين اسكار مي شود و اسكار كه در مسابقه بخت آزمايي برنده شده ، پي به اختلاف رادلف و تاتيانا مي برد و اين بار دوست دارد با تاتيانا رابطه داشته باشد و جسيكا را فراموش مي كند.....

 هر فيلمي كه فارسي وان پخش مي كند تم اصلي و اساسي آن خيانت در خانواده هست ، هم مرد به زن و هم زن به شوهرش خيانت ميكند و از اين خيانت قبح زدايي مي شود. فرزندان  ، حرامزاده و در بسياري موارد و در صورت اقتضاي سني خود اسير اين روابط خارج از نظام خانواده هستند و جالب اين كه افراد به اين مساله كمترين واكنشي را نشان نمي دهند و  راحت از كنار آن مي گذرند.

راستي چرا فارسي وان ، اين گونه فيلم ها را كه تم اصلي آن خيانت هست براي مخاطب ايراني نشان مي دهد ؟

آيا قصدش جز شكستن حريم  و نظام خانواده ايراني است و يا حداقل ايجاد شك و بدبيني در بين اعضاي خانواده نسبت به هم  است؟

جالب است بدانيم فارسي وان با پيوستن به گروه رسانه اي استار ، تحت قيموميت كمپاني نيوز كورپوريشن قرار گرفته است كه رئيس آن رابرت مردخاي ، صهيونيست مقيم استراليا و شيطان رسانه اي دنياست  و مي دانيم كه بهائيان ( سعد محسني يك بهائي است ) با صهيونيست ها روابط تنگاتنگي دارند.



سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:, :: 22:10 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

جنگ نرم رسانه اي (  شبكه هاي ماهواره اي)

و اهميت شبكه هاي استاني سيما در جهت مقابله با آن

نويسنده ومحقق:رضاسيف پور

( كارشناس رسانه)

شبكه هاي استاني سيماوتوانمنديهاي آنها درمقابله با

                                                        جنگ نرم رسانه اي

      باراه اندازی شبکه های استانی تحول مهمی درسازمان صداوسیمااتفاق افتاد.این روندابتداازرادیوآغازشد امابه موازات آن گسترش شبکه های تلويزيوني دردستورکارسازمان قرارگرفت.شبکه های استانی سیمابه تدریج ازسال 1374باافتتاح شبکه تهران یکی پس ازدیگری تاسیس شدند درحال حاضرتعداداین شبکه هابه حدی رسیده که تقریبادرهراستانی یک شبکه استانی درحال فعالیت است.

     یکی ازعوامل اصلی درگسترش شبکه های استانی حفظ وحدت ووفاق ملی درعین تفاوت های فرهنگی ویابه عبارتی وحدت درعین کثرت است.به عبارت ديگرگسترش شبكه هاي استاني بيانگرآنست كه استراتژی صداوسیمادرقبال وحدت ملی ایجادتنوع ارتباطی است.

     درحال حاضربرنامه هاي شبکه های ملی براساس استراتژي نیازسنجی درزمینه های توسعه کشورونگاه به مسائل سیاسی وفرهنگی مناطق مختلف طراحی می شودچراکه هرمنطقه ای برحسب شرایط خاصی که داردنگاهی خاص ازنظرتبلیغ واطلاع رسانی رامیطلبد.به عبارت دیگرمردم هراستان  نیازبه موضوعات محلی ومنطقه ای دارندکه بتواندجلوه های زندگی اجتماعی سیاسی وفرهنگی آنهاراکه فرصت پرداخت به آن درشبکه های محلی نیست پوشش دهد.ضرورت شبکه های محلی ازدونظرقابل بررسی است:

               الف)کارکردهای داخلی

          ازمهمترین کارکردهای داخلي تاسیس وگسترش شبکه های استانی میتوان به مواردذیل اشاره کرد:

   - توسعه زبان وادبیات فارسی وسایرزبانهای محلی (یالهجه هاوگویش ها)به موازات هم

   - توجه به مواریث فرهنگی وخرده فرهنگهای   موجوددرسطح کشور

   - دخالت دادن اقوام درحاکمیت وسیاستگذاری های نظام ازطریق انعکاس نظرات نخبگان درمناطق مختلف کشور

   - تقویت باورهاوآیین های دینی درمناطق بومی درجهت تعمیق دین گرایی

   - جلوگیری ازبی هویت نشان دادن زبانهاوفرهنگهای بومی وحذف این مواریث درجریان جهانی سازی رسانه ای

   - پیشگیری ازترویج احساسات کاذب ورقابتهای قومی

   - حساسیت زدایی درزمینه مسائل تقسیمات کشوری

   - تقویت احساسات عام گرایانه

   - ارتقای سطح ایرانگردی وگسترش توریست بامعرفی قابلیتهای گردشگری وفرهنگی استانها

   - توسعه منطقه ای بخصوص درمناطق مرزنشین وقوم نشین درجهت کاهش محرومیتها

   - نهادینه کردن تفکروحدت درعین کثرت درسطح منطقه

   - تقویت فعالیتهای هنری وورزش درمناطق مختلف کشوربامعرفی شخصیتهانخبگان وبرگزیدگان این عرصه

   - بسط مشارکت سیاسی نهادینه شده درکشور

   - تحقق حقوق شهروندی وتقویت نهادهای مدنی درسطح کشور

   - آگاهی بخشی درخصوص مسائل ملی بارویکردمنطقه ای

      ب )کارکردهای خارجی  

      پس ازگسترش شبکه های استانی درکل استانهاسیاست بعدی صداوسیماگسترش آپلینگ وامکان پخش برنامه های استانی ازطریق ماهواره است درحال حاضرامکان دریافت 12شبکه استانی ازطریق ماهواره آسیاست و16شبکه ازطریق ماهواره اینتل ست وجودداردشبكه استاني تهران نيز در هر دو ماهواره فوق ونيز ماهواره عرب ست قابل دريافت است.این قابلیت جدیدباعث شده تاشبکه های استانی ازکارکردهای خارجی قابل توجهی نیزبرخوردارشوند.برخی ازمهمترین این کارکردهاعبارتنداز:

    - جلب اعتمادعمومي به حاکمیت ورسانه دولتی وتقویت مشروعیت نظام درمیان ایرانیان داخل وخارج ازکشور

    - تقویت وجوه مثبت وهمگرایانه خرده فرهنگهای قومی وکم رنگ نمودن عناصرواگرایانه درجهت جلوگیری ازبحران نفوذفکری بیگانه درمناطق حاشیه ای باهدف ترویج تفکرمرکزگریزی

    - تولیدبرنامه های خاص هرمنطقه باتوجه به شرایط سیاسی اجتماعی آن به منظورجلوگیری ازبروزتنش وبی ثباتی تحت تاثیرالقائات خارجی

    - کاستن ازگرایش به رسانه های برون مرزی بخصوص درمناطق حاشیه ای کشور

        ذكراين نكته درهمينجالازم است كه درحال حاضرمرزهای بجای مانده ازدوران سلطه روسیه وانگلستان برخاورمیانه موجب تقسیم وپراکندگی اقوام ایرانی درممالک همجواروسکونت تالش هاکردهاترکهاترکمنهاوبلوچهای ایرانی الاصل درفراسوی مرزهای کشورشده است.این موضوع بارشداحساسات ملی گرایی قومی درسطح منطقه وسوءاستفاده قدرت های منطقه ای ازاین گرایشات تهدیدی برای امنیت ملی وثبات سیاسی محسوب می شوداما بانگاهی گذرابه عملکردشبکه های استانی وبراساس آخرین یافته های پژوهشی میانگین بینندگان برنامه های این شبکه هاحدود65درصداست این میانگین نشان می دهدکه علی رغم تمام کاستی هااین شبکه هادرمجموع توانسته اندارتباط خوبی بامخاطبینشان برقرارسازند.

           آنچه ذكرشددرواقع بيانگرقابليت هاوتوانمنديهاي شبكه هاي استاني دردوعرصه داخلي وخارجي درمواجهه باجريان جنگ نرم بود.اساساطبق تعاريفي كه درابتداارائه شدجنگ نرم چيزي جزتحت تاثيرقراردادن مخاطب بگونه دلخواه فرستنده پيام نيست. فرستنده پيام (دشمنان خارجي )دراين جنگ با ابزاررسانه و باهدف براندازي وتحت تاثيرقراردادن جريانات سياسي اجتماعي داخل ايران واردعرصه شده است.لذااگرشبكه هاي استاني به اين قابليت هاي باالقوه اي كه دراختيارشان است توجه نمايندوازآن بهره گيرنديقينابه راحتي ميتواننددراين كارزار موفق باشند.آنچه بيش ازهمه مهم است كسب اعتمادمخاطبين است وبايددراين راستاضمن توجه به لزوم بكارگيري استرات‍‍ژ‍ي دقيق وبلندمدت باگماردن  مديران تواناوآشنابه اموررسانه دراين هدف گام برداشت.

        درحال حاضرصداوسيماي جمهوري اسلامي بابرخورداري از 28شبكه استاني قابل دريافت ازطريق شبكه ماهواره و4شبكه سراسري و3شبكه تخصصي سراسري (خبر،قرآن وآمورزش) به خودي خودبه يك قول رسانه بزرگ تبديل شده كه چنانچه تحت مديريت واحدوبرنامه ريزي دقيق مبتني براستراتژي بلندمدت هدايت شودميتواندمنشاء جريانات رسانه اي متعددي درسطح كشورومنطقه شود.برخورداري ازاين پتانسيل دركنارشبكه هاي متعددبرون مرزي (سحر1و2-جام جم1و2-پرس تي وي و....)قابليت هاي اينترنتي (سايت هاي متعددموجوددرسازمان صداوسيما)وامكانات انتشاراتي ؛مي تواند سازمان صداوسيمارابه يك ابررسانه درسطح منطقه وجهان تبديل نمايدمشروط برآنكه به اين مهم توجه شودوبراي آن برنامه ريزي دقيق وبلندمدت بابهره گيري ازنظرنخبگان رسانه صورت پذيرد.

چندپيشنهادبه مديران رسانه درشبكه هاي استاني

1-    صداوسيمابراي مبارزه باتهاجم فرهنگي وجنگ نرم نبايدبه سمت يكسان كردن فرهنگي يعني همان چيزي كه رسانه هاي غربي باهدف جهاني سازي به آن مي انديشند پيش روداينگونه عملكرددردرازمدت باعث لطمات جبران ناپذيري به جامعه ميشود

2-     لازم است شبكه هاي استاني بيش ازپيش به مولفه هاي فرهنگ بومي توجه كنندوازاين بستربراي اميدآفريني وايجادشورونشاط درجامعه بهره گيرند.البته اين كاربايدبادقت فراوان ودركنارفرهنگ ملي صورت پذيردتارسانه دچارافراطي گري نشده به سمت قوم گرايي سوق پيدانكند

3-     نيازسنجي ازاولويت هاي اصلي شبكه هاي استاني است كه ميتواندبامديريت دقيق كاستي هاي ناگزيرشبكه هاي سراسري رابپوشاند.به عبارت ديگروقت آن رسيده كه درمثلث ميل ؛نيازومصلحت ؛ضلع ميل مخاطب كمي بلندترشود.!

4-    شبكه هاي استاني بايدبيش ازپيش به توليدات خودمتكي باشند.اين مزيتي نيست كه آماربينندگان شبكه هاي استاني باپخش برنامه هاي تاميني مثل فيلمهاي سينمايي وسريالهاي غالباخارجي وحتي توليدشبكه هاي سراسري افزايش يابد

5-    به تصويركشيدن جاذبه هاي گردشگري وپتانسيلهاي اقتصادي استانهادرجهت جذب توريسم و سرمايه هاي خارجي بايدازاولويت هاي شبكه درراستاي توسعه استاني وملي قرارگيرد

6-     شبكه هاي استاني متاسفانه ازمراكزتحقيقاتي وپ‍ژوهشي قوي برخوردارنيستندارتباط اين شبكه هابادانشگاه هااين نقيصه رابه خوبي پوشش ميدهد.

7-    مقوله سرگرمي طنزوموسيقي ازنكاتي است كه بايدمتناسب باوضعيت اجتماعي وفرهنگي هراستان بازتعريف شودوموردتوجه جدي درتوليدبرنامه هاقرارگيرد.

8-    متاسفانه دراستانهاي مختلف باتوجه به موقعيت هاي خاص جغرافيايي وفرهنگي هراستان شاهدبرخي موضوعات انحرافي جدي درعقايدديني رفتارهاومناسبات اجتماعي هستيم جادارداين مباحث كه غالبازاييده فرهنگ غرب وتبليغات رسانه اي بيگانه هستندجدي تلقي شودومتناسب بانيازهراستان درشبكه استاني پرداخت شود.

9-    لازم است درسطح مديران ارشدسازمان اين باورنهادينه شودكه سياستهاي اجرايي رسانه درهراستان بااستان ديگرميتواندمختلف باشدازاينرونميتوان نسخه واحدي براي كل مراكزوشبكه هاي استاني تجويزنمود.اين مهم باتفويض اختيارات بيشتربه مديران شبكه هاي استاني واستقلال بيشترشبكه هاميسرميشود.

10- درحال حاضروقتي ازطريق ماهواره شبكه هاي مختلف استاني رصدميشودمتوجه اين حقيقت تلخ ميشويم كه تقريبا تمام شبكه هاازكنداكتورپخش وساختارهاي توليدي يكساني برخوردارند.وقتيفكرميكنيم كه هريك ازشبكه هادرسيستم پخش جهاني ماهواره اي براي هزاران مخاطب جهاني وداخلي ازچه پتانسيلهايي برخورداراست درميابيم كه درحال حاضرچه توانايي بزرگي درشبكه رسانه اي كشوربه هدرميرود.




سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:, :: 22:8 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

امام جمعه ماسال گفت: ماهواره‌ و اينترنت ابزار دشمنان اسلام و انقلاب در جنگ نرم و تهديدي براي بنيان خانواده‌هاست.

 

 


به گزارش خبرگزاري فارس از ماسال، حجت‌الاسلام سيدشفيع امامي عصر امروز در جمع مسئولان حوزه فرهنگي اين شهرستان، شبكه‌هاي ماهواره‌اي و اينترنت را ابزار جنگ نرم دشمن در مبارزه با اعتقادات اسلامي عنوان كرد.

وي با بيان اينكه ماهواره تهديدي بزرگ براي بنيان خانواده‌هاست، افزود: با پخش تصاوير مستهجن، غيراخلاقي و غير اسلامي جوانان را هدف قرار داده است.

امام جمعه ماسال گفت: استكبار جهاني با راه‌اندازي جنگ نرم و فعال كردن شبكه‌هاي ماهواره‌اي و اينترنتي در صدد است تا معنويت و باورهاي ديني جوانان جامعه را از بين ببرد و با معرفي الگوها و مدل‌هاي غربي آنها را از مسير درست منحرف كند.

وي با اشاره به آياتي از قرآن كريم خاطرنشان كرد: اگر بخواهيم در مقابل دشمنان بايستيم نيازمند فرهنگ علوي هستيم.

امامي افزود: در هشت سال جنگ تحميلي با سلاح ايمان و تجلي فرهنگ علوي توانستيم دشمن تا بن دندان مسلح را شكست دهيم.

وي با تاكيد بر بي‌اخلاق بودن نظام سرمايه‌داري تصريح كرد: امروزه نظام ليبرال سرمايه‌داري به دنبال جهاني عاري از اخلاق است و با گسترش برنامه‌هاي ماهواره‌اي و شبكه‌هاي مجازي سعي بر آن دارند تا قبح بسياري از ناهنجاري‌هاي اجتماعي را از بين ببرند.

امام جمعه ماسال اهداف دشمن در جنگ رسانه‌اي را از بين بردن اعتقادات و باورهاي جوانان دانست.

وي با بيان اينكه بايد آمادگي لازم براي مقابله با اينگونه مسائل فرهنگي صورت گيرد، افزود: شهرستان ماسال به لحاظ بافت جغرافيايي و فرهنگي به گونه‌اي است كه اگر آمادگي لازم براي مقابله با اين نوع مسائل فرهنگي ايجاد نشود مي‌تواند در مقابل اين تهاجمات فرهنگي و جنگ نرم آسيب‌پذير باشد.

امامي ادامه داد: تمام مسئولان، مديران و نخبگان بايد براي مقابله با جنگ نرم شبكه‌هاي ماهواره‌اي برنامه‌هاي راهبردي ارائه دهند.

به گفته وي، بايد با ترويج فرهنگ غني اسلامي در بين جوانان و نوجوانان آنها را در برابر تهاجم نرم دشمن بيمه كنيم.

امامي، بصيرت و احساس تعهد و مسئوليت و حضور به‌موقع در صحنه را مهم‌ترين عامل موفقيت انقلاب اسلامي و رمز اقتدار ملت ايران عنوان كرد.

وي تصريح كرد: جايگاه كنوني ملت ايران نتيجه سربلندي در آزمايش‌هاي مختلف است كه پيروزمندانه در مقابل استكبار ايستادند و سربلند شدند.

امام جمعه ماسال اضافه كرد: در حال حاضر دشمن از راه فرهنگي و از طريق شبكه‌هاي ماهواره‌اي در راستاي انحراف جوانان و خدشه‌دار كردن اعتقادات آنها سرمايه‌گذاري كرده و دست به هر كاري مي‌زند تا بتواند به اهداف شوم و پليد خود برسد.

وي انقلاب اسلامي را مرهون خون شهدا دانست و افزود: ما در مقابله با جنگ نرم دشمن و در قبال شهدا وظيفه‌اي داريم كه بايد آن را انجام دهيم.




نرم افزار جنگ نرم

نظر به اهمیت وقایع بعد از انتخابات و در پی فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نرم‌افزار «جنگ نرم» به همت مؤسسه فرهنگی ‌ـ هنری آفتاب هشت ولایت طراحی و عرضه شد.

به گزارش روابط عمومی، طراحی و ساخت نرم‌افزار «جنگ نرم» به مناسبت وقایع بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم وارد بازار شد.

نرم‌افزار چند رسانه‌ای «جنگ نرم» درباره انتخابات دهم ریاست جمهوری ایران، انقلاب‌های مخملی و مقایسه با حوادث داخلی ایران، تهاجم فرهنگی و شیوه‌های آن، عوامل فتنه و نقش بنیاد سوروس، نقش ولی فقیه در برخورد با مسائل موجود، بیانات بنیانگذار انقلاب، دانلود كتاب، مقالات و ... است.

انتخاب قالبی زیبا، طراحی مناسب و بدیع، نصب آسان، صفحات گرافیكی جذاب با صداگذاری حرفه‌ای، كامل‌بودن اطلاعات و سادگی دسترسی به آن از مزیت‌های قابل توجه این نرم‌افزار است و آن‌را از سایر نرم‌افزارهای موجود در این زمینه متمایز ساخته است.

از بخش‌های مختلف این نرم‌افزار می‌توان به «جنگ نرم» شامل: مفاهیم و كلیات، قدرت نرم، عملیات روانی، جنگ نرم ابزار رسانه، بسیج و مقابله با جنگ نرم، «جنگ نرم در انتخابات ایران» شامل مطالبی همچون دیدگاه مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، جنگ نرم در ایران، تأثیر رسانه‌های بیگانه در انتخابات، انتخابات ریاست جمهوری و متن سخنرانی اشخاص درباره جنگ نرم اشاره كرد.

همچنین «تهاجم فرهنگی» شامل عناوینی همچون تاریخ و تعریف تهاجم فرهنگی، تهاجم فرهنگی در ایران، روش‌های تهاجم فرهنگی، «انقلاب‌های مخملی» در اوكراین، قرقیزستان، گرجستان و نیز بنیاد سوروس و بنیادهای دیگر، «فتنه در اسلام و قرآن» با مقالاتی همچون فتنه از كجا آغاز می‌شود، ویژگی‌های فتنه و نیز نهج‌البلاغه و ریشه‌های فتنه، «ولایت فقیه» شامل ضرورت و اهمیت ولایت فقیه و ولایت و اقسام آن، «بیانات امام خمینی(ره)» حاوی بازخوانی بیانات حضرت امام خمینی(ره)، وقتی امام خمینی(ره) سازشكار می‌شود...! و نقدی بر استحاله‌ خط امام در وقایع اخیر، «مقالات» به زبان: فارسی و لاتین و ویژه‌نامه و همچنین كتابخانه شامل فیلم، صوت و عكس از دیگر بخش‌های طراحی‌شده برای این نرم‌افزار است.

مؤسسه فرهنگی ـ هنری آفتاب هشت ولایت از 1383 در راستای اشاعه فرهنگ غنی اسلامی فعالیت خود را آغاز كرده و تاكنون موفق به راه‌اندازی و مدیریت چهار سایت اینترنتی فعال در زمینه‌های امر به معروف و نهی از منكر (www.maooyaan.net)، خانواده اسلامی (www.shamim.ir)، كودك و نوجوان (www.nonahal.net) و سایت اختصاصی زنان با عنوان زنان عاشورایی (www.ashura.ir) شده است. سایت كودك و نوجوان در چهارمین جشنواره رسانه های دیجیتال صاحب مقام اول شده است.

این مؤسسه تاكنون نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای متنوعی را تولید كرده و 22 عنوان نرم‌افزار متناسب با ایام و مناسبت‌های ملی و مذهبی عرضه كرده است كه از آن جمله نرم‌افزار چندرسانه‌ای «پلاك 8» در دومین نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال و نرم‌افزار «حسینیه» در اولین جشنواره و رسانه عاشورایی صاحب عنوان‌های برتر شدند.



درباره وبلاگ

سلام و درود بر شما بازدی کننده گرامی عزیزان این وبلاگ چندین آدرس دارد که به آدرس اصلی یعنیbasirat-softear.loxblog.comمنتهی میشود. شما میتوانید با عضویت در سایت مارو کمک کنید!2 دقیقه وقت نمیگیره. امیدوارم که مارو از نظراتتون بی بهره نسازید. ممنون یاعلی مدد
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت و جنگ نرم و آدرس basirat-softwar.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 429
بازدید دیروز : 117
بازدید هفته : 634
بازدید ماه : 1245
بازدید کل : 219123
تعداد مطالب : 103
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1