بصیرت و جنگ نرم
بــــصــــیــــرتــــ و جــــنــــگــــ نــــرمــــ
پنج شنبه 5 اسفند 1389برچسب:براندازی,نرم, :: 15:25 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی
سـخن از براندازى نرم سخنى تازه نيست ! از روزگاران دور، هرگاه قدرتى قصد داشت حكومتى را براندازد، چنانچه توان نظامى اين كار را نداشت و يا هزينه آن را سنگين مـى ديـد، سـعـى مـى كـرد تـا بـا روش هـاى مـخـتـلفـى غير از حمله نظامى به هدف خويش نـائل آيـد. گـاه از روش هـاى امـنـيـتـى ، و گـاه از روش هـاى فـرهـنـگـى و تـبليغى استفاده می کرد. در عين حـال ، امـروزه بـه دليـل پـيـشـرفـت هـاى شـگـرف بـشـرى در دانـش هـاى مختلف و پيدايش نـسـل جـديـدى از رسـانه ها و نيز گسترش جوامع آزاد و مردم سالار، همچنين افزايش قدرت دولت هـا در مـقـابـله بـا تـهـديـدات نـظـامـى و امـنـيـتـى ، رويكرد حكومت هاى استكبارى به براندازى نرم بيش از سابق شده است .
 




ادامه مطلب ...


 

 

 

 

- مردم سالاري نيز از همين دسته شعارهاي عوامفريبانه است. البته بسيار حايز اهميت است كه مفاهيم شعارها و تحقق آنها را در كدام نظام مورد مطالعه قرار مي‌دهيد؟ به عنوان مثال در نظام اسلامي، «مردم سالاري» مشروعيتي ندارد. بلكه «خدا سالاري» حقيقت و واقعيتي خدشه‌ناپذير است. چرا كه او مالك است و مابقي هر چه هست، مملوك و بنده‌ي او هستند. پس فقط خود او سالار و «ولي» است.





ادامه مطلب ...


پنج شنبه 5 اسفند 1389برچسب:شک,در,دین, :: 15:17 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

آیا شک زمینه ی یقین است ؟ اصلا می شود درباره ی خدا و اسلام , معاد , بهشت , جهنم و ... شک

 کرد ؟

 شهید  مطهری در کتاب "پيرامون جمهوری اسلامی " می گوید :

"دينی كه از مردم در اصول خود تحقيق می‏خواهد ( و تحقيق هم يعنی به‏ دست آوردن مطلب از راه تفكر و تعقل ) خواه نا خواه برای مردم آزادی فكر قائل است می‏گويد اصلا من از تو " لا اله الا الله " ی را كه در آن فكر نكرده ای و منطقت را به كار نينداخته ای نمی‏پذيرم نبوت و معادی را كه تو از راه رشد فكری انتخاب نكرده ای و به آن‏ نرسيده ای من از تو نمی پذيرم پس ناچار به مردم آزادی تفكر می‏دهد مردم‏ را از راه روحشان هرگز نمی ترساند ، نمی گويد مبادا در فلان مسئله فكر بكنی كه اين ، وسوسه شيطان است و اگر وسوسه شيطان در تو پيدا شد به سر در آتش جهنم می‏روی در اين زمينه احاديث زيادی هست از آن جمله است كه‏ پيغمبر اكرم فرمود : از امت من نه چيز برداشته شده است يكی از آنها اينست : « الوسوسه فی التفكر فی الخلق » يا : « التفكر فی الوسوسه فی‏ الخلق » يعنی يكی از چيزهايی كه امت مرا هرگز به خاطر آن معذب نخواهند كرد ، اينست كه انسان درباره خلقت ، خدا و جهان فكر بكند و وساوسی در دلش پيدا بشود مادامی كه او در حال تحقيق و جستجو است ، هر چه از اين‏ شكها در دلش پيدا بشود ، خدا او را معذب نمی كند و آن را گناه نمی‏ شمارد. "

اما با این شک چه باید کرد ؟

اين‏ شك كه پيدا شد بايد برای رفع آن تلاش كنی شك منزل بدی است ولی معبری خوب و لازم است . وقتی بد است كه تو در همين منزل بمانی ، شک برای بشر خوب است، اما نه این که هدف خوبی باشد و این شک روز به روز گسترده تر شود و بعد به خودت بیایی و ببینی که دیگر به هیچ چیز اعتقاد نداری و به همه چیز با دید شک و تردید نگاه می کنی.

در این پست قصد دارم سایت خوب و ارزشی http://www.x-shobhe.com  را که آماده پاسخگوئی به شبهات و سوالات ارسالی در زمینه های اعتقادی و سیاسی , قرآنی و ... از سوی بازدید کنندگان این سایت است را معرفی کنم . برای رفع شکها و تزلزل ها و تبدیل آن ها به یقین و ایمان هر چه سریع تر اقدام کنیم ، هیچ وقت دیر نیست!



سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:, :: 22:17 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه گفت: نابودي عفت و حيا در جامعه يكي از اهداف دشمن در جنگ نرم است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، حجت‌الاسلام مجتبي ذوالنور جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي عصر امروز دوشنبه در همايش "جنگي كه بود، جنگي كه هست " كه از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي در دانشكده اقتصاد اين دانشگاه برگزار شد، در ادامه سخنان خود اظهار داشت: كساني امروز در خارج از كشور متواري هستند و تلاش مي‌شود تا آنها را به كشور بازگردانند اما عده‌اي جلوي بازگشت اين افراد را مي‌گيرند، در حالي كه به گفته وزير اطلاعات پرونده يكي از اين افراد 35 كتاب است.

وي افزود: عده‌اي تصور مي‌كردند كه بعد از امام خميني(ره) آنها رهبر مي‌شوند و چون به اين خواست خود نرسيدند، امروز مشكل ايجاد مي‌كنند.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه يادآور شد: آقاي صانعي در سال 64 امام خميني(ره) را تنها گذاشت و ديدش اين بود كه بعد از امام(ره) اداره كشور دچار مشكل مي‌شود و چون احساس مي‌كرد كه وي بعد از امام(ره) رهبر مي‌شود و به اين خواسته خود نرسيد موضع آقاي صانعي بعد از رهبري مقام معظم رهبري تغيير كرد و وي در سال 74 به مرز قرمز رسيد و در سال 76 نيز با آغاز حاكميت اصلاح‌طلبان به دليل آنكه آنها به فردي نياز داشتند كه به عنوان مرجع به وي تكيه كنند، صانعي را مدنظر قرار دادند.

* وزارت آموزش و پرورش دولت خاتمي مي‌خواست نوجوانان را به سمت صانعي سوق دهد

ذوالنور خاطرنشان كرد: در زماني كه مرتضي حاجي وزير آموزش و پرورش بود به مديران مدارس ابلاغ كردند كه اگر كسي به سن تكليف مي‌رسد، شما افراد را به سمت آقاي صانعي سوق دهيد كه البته اين موضوع عملي نشد.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اينكه آقاي صانعي بعد از مدتي به صدور فتواهاي عجيب و غريب روي‌ آورد خاطرنشان كرد: فتوا نياز به منبع دارد و بسياري از فتواهاي آقاي صانعي سياسي بود و زماني كه دلايل اين فتواها را از وي مي‌پرسيدند هيچ پاسخي نمي‌داد.

* صانعي متناسب با نرخ تورم سن بلوغ دختران را از 9 به 13 رساند

وي ادامه داد: آقاي صانعي هيچ وقت حاضر نيست فردي دليل فتواهايش را بپرسد و وي به دنبال فتواهاي مقلدساز رفت؛ حتي آقاي صانعي متناسب با نرخ تورم سن بلوغ دختران را از 9 به 13 سال رساند و اين يك فتواي مقلد‌جمع‌كن است و بعد از اين فتوا بسياري از مراجع فرياد اعتراض برآوردند كه به داد مرجعيت برسيد و در اين شرايط زماني كه جامعه مدرسين بيانيه مي‌دهد تا مرجعيت نجات پيدا كند جامعه مدرسين را به اقدام سياسي محكوم مي‌كنند.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با تاكيد بر اينكه ولايت‌مداري به اين معني است كه حتي مرجع تقليد به تبعيت از رهبري حركت كند، خاطرنشان كرد: ولي فقيه بايد مصالح را تشخيص دهد كه چه اقدامي به نفع اسلام و كشور است و در كجا حتي حكم خدا براي كشور و اسلام ضرر دارد. البته چون بعضي احكام با توجه به زمان صادر مي‌شود ولي فقيه بايستي با توجه به زمان احكام را صادر كند و اگر زماني حكمي براي كشور و اسلام زيان داشت جلوي آنرا بگيرد.

* خانواده و فرزند از عوامل لغزش برخي خواص است

ذوالنور يكي از عوامل لغزش خواص را خانواده و فرزند عنوان كرد و افزود: خانواده و يا فرزند گاهي باعث انحراف انسان مي‌شود و گاهي از ابتدا هدف افراد دو تاست چون عده‌اي در ابتدا به راه امام خميني‌(ره) تظاهر مي‌كنند و بعدها مانند موسوي خوئيني‌ها اعلام مي‌كنند كه اعتقادي به اين راه نداشتند.

وي مهمترين دليل لغزش خواص را نبود بصيرت برشمرد و گفت: در جنگ جديد مهمترين ابزار موردنياز افراد بصيرت است و مقام معظم رهبري از زمان فتنه تا امروز در كمترين سخنراني است كه به بصيرت تأكيد نكرده باشند.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اينكه در جنگ نرم هم بايد بصيرت را بالا برد و هم دشمن را شناخت، خاطرنشان كرد: در جنگ نرم اگر به ملاك‌ها توجه شود دچار مشكل نمي‌شويم زيرا در اين جنگ ادعا زياد است اما اگر مبنا نباشد فريب مي‌خوريم.

* خاتمي، كروبي، موسوي لاري، مجيد انصاري و مجمع روحانيون مبارز به آرمان امام(ره) حمله كردند

ذوالنور با بيان خاطره‌اي از حضور خود در يكي از جلسات مناظره با اصلاح‌طلبان در يكي از دانشگاه‌ها كه طرف‌هاي اصلاح‌طلب حاضر به مناظره نشدند، گفت: خاتمي، كروبي، موسوي لاري، مجيد انصاري و مجمع روحانيون مبارز به آرمان امام(ره) حمله كردند.

وي ادامه داد: فعاليت ليبرال‌هاي متمايل به آمريكا و گروه‌هايي مانند مجاهدين خلق و اجراي برنامه توسط مجريان بي‌بي‌سي فارسي با رنگ سبز و حتي اوباما در زمان تحويل جايزه صلح نوبل مي‌گويد‌ فرياد شما را از خيابان‌هاي تهران شنيديم و حركت شما را تشويق مي‌كنيم و از حوزه‌هاي مجازي پشت سر يك جريان قرار مي‌گيرند و از آن حمايت مي‌كنند مگر با اين توصيفات مي‌توان شعار خط امام(ره) سر داد؟

* مدعيان خط امام(ره) شعار عليه بزرگترين آرمان امام(ره) را محكوم نكردند

ذوالنور بزرگترين آرمان در خط امام خميني(ره)‌ را ولايت فقيه دانست و گفت: بيشترين حمله در فتنه اخير به همين اصل شده و حتي شعار مرگ "بر اصل ولايت فقيه " گفته شد و مدعيان خط امام(ره) اين اقدام را محكوم نكردند.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه همچنين قدس را يكي ديگر از مهمترين آرمان‌هاي امام خميني(ره) دانست و افزود: در اين روز عده‌اي با در دست داشتن آب معدني و سر دادن شعارهايي بر ضد آرمان قدس به خيابان‌ها آمدند و اين برخلاف خط امام(ره) بود.

وي با بيان اينكه جريان نرم حركت تدريجي داشته و موشك‌هاي اين جنگ به شكل تدريجي عمل مي‌كند، خاطرنشان كرد:‌ اگر آژير خطري به گوش نمي‌رسد بايستي مراقب بود زيرا موشك‌هاي اين جنگ صدايي ندارد.

ذوالنور در پاسخ به يكي از دانشجويان مبني بر اينكه چقدر از اهداف جنگ نرم دشمن گسترش بدحجابي بوده است؟ گفت: عوامل مؤثري در پيدايش انقلاب نقش داشت كه عوامل معنوي عامل اصلي به شمار مي‌رود.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه اضافه كرد: حجاب و عفت يكي از شاخصه‌هاي معنويت به شمار مي‌رود و فقط به خانم‌ها محدود نمي‌شود بلكه شامل آقايان هم مي‌شود.

وي از بين بردن عفت را يكي از اهداف جنگ نرم دشمن عنوان كرد و گفت: بي‌حيايي يكي از شروط شكست جنگ نرم است و بايد براي زدودن آن از جامعه به يكديگر ياري رسانيد كه البته در اين خصوص دستگاه‌هاي مختلفي نقش دارد.

ذوالنور در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اينكه در مقابل اغتشاشگران در دانشگاه چه بايد كرد؟‌ اظهار داشت: در اين موارد نمي‌توان حكم كلي صادر كرد و بايد در مقابل هرنوع برخوردي يك واكنش نشان داد.



سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:, :: 22:16 ::  نويسنده : مبین اسماعیلی

کرمان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید برهوشیاری جامعه در ایستادگی در مقابل شاخصهای جنگ نرم گفت: امروز خمپاره دشمن در جنگ سخت به مواد مخدر در جنگ نرم تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، فاطمه آلیا عصر شنبه در همایش گلواژه های آفرینش در کرمان اظهارداشت: امروز دشمن پس از ناامیدی و یاس برای موفقیت در جنگ سخت در جنگ نرم درکشور روی آورده است و در این میان جوانان جامعه را نشانه گرفته است.

وی گفت: توزیع مواد مخدر بخصوص مواد مخدر صنعتی یکی از مهمترین مصادیق جنگ نرم دشمن است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: امروز صدای خمپاره دشمن به گوش نمی رسد اما دشمن اقدام به ترویج مواد مخدر می کند.

وی از دیگر مصادیق جنگ نرم را تهاجم فرهنگی برشمرد گفت: دشمنان می خواهند به این وسیله ارزشهای جامعه را کم رنگ کنند.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از فضاهای مجازی و اینترنت از دیگر مصادیق جنگ نرم است.

آلیا افزود: امروز حرکت ملتهای مسلمان در کشورهای عربی نشان از آغاز حرکت جدید ضد استکباری در جامعه دارد و این نشانه هوشیاری مردم در مقابل استکبار است.
 
این نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: دشمن شعارهای ضد استکباری می دهد اما از راههای نوین اقدام به استعثمار ملتها می کند.
 
وی خاطرنشان کرد: وحدت مردم و هوشیاری در سایه رهبری و ولایت فقیه رمز گذر از تمام این حربه ها است.



به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سید روحانی حسینی، شب گذشته (18 بهمن) در جمع خانواده های انتظامی استان آذربایجان شرقی گفت: جوانان باید با اصول تعلیم و تربیت اسلامی تربیت شوند و خانواده ها همواره سعی کنند با معنویات اسلامی بیشتر انس بگیرند.


حجت الاسلام روحانی افزود: دشمن به روش های نرم سعی دارد فضای اسلامی را از جامعه ما بگیرد و جوانان ما را با فرهنگ منحط غربی گرفتار کند ولی جامعه ای که در آن معنویات و فضای معنوی اسلامی حاکم باشد یقینا دچار مشکل نخواهد شد.


وی در ادامه با اشاره به حساسیت ماموریت کارکنان انتظامی، مراقبت از خانواده و فرزندان را بسیار مهم دانست و گفت: مشغله های کاری و گرفتاری ها و ماموریت ها نباید باعث بشود در رسیدگی به خانوداده کوتاهی کنیم.


رییس عقیدتی سیاس استان در نیروی انتظامی و کارکنان آن را حافظان ارزش ها دانست و گفت: ما حافظان ارزش ها باید ترویج دهنده اخلاقیات در مرحله اول در خانواده خودمان باشیم، چون اگر در خانواده خودمان مشکل داشته باشیم نمی توانیم جامعه را اصلاح کنیم.



درباره وبلاگ

سلام و درود بر شما بازدی کننده گرامی عزیزان این وبلاگ چندین آدرس دارد که به آدرس اصلی یعنیbasirat-softear.loxblog.comمنتهی میشود. شما میتوانید با عضویت در سایت مارو کمک کنید!2 دقیقه وقت نمیگیره. امیدوارم که مارو از نظراتتون بی بهره نسازید. ممنون یاعلی مدد
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت و جنگ نرم و آدرس basirat-softwar.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته : 22
بازدید ماه : 18
بازدید کل : 223654
تعداد مطالب : 103
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1